icon

Potrebné veci do škôlky Azovská

klimuska
23. aug 2016

Dobry den, kedze v skolke stranka nefunguje a maju ju zatial zatvorenu, potrebovala by som vediet co nakupit pre 3 a 4 rocne deticky. Dakujem pekne

ovaaa
23. aug 2016

výbava škôlkára je jednoduchá - prezuvky, vešiaky, náhradné oblečenie - tepláky, tričko , spodnú bielizeň, pyžamko, pre 4 ročné aj pohárik+ zub.kefka a pasta.
Hyg. potreby podla potreby škôlky, niekedy dotuje mesto inokedy rodičia...... ale to sa dozvieš na rodičovskom združení a tak isto poplatky.

moni244
23. aug 2016

Zaklad je oblecenie, papuce, ostatne sa dozvies vcas

klimuska
autor
23. aug 2016

Dakujem

semancova
24. aug 2016

veru veru o tyzden deti nastupuju prvykrat do skolky na azovsku nase a vobec netusime co tam budu vyzadovat.mal byt oznam vyveseny,triedy,atd..a stranka zahadne nefunguje,skolka zavreta...nuz blbe..ozaj.

klimuska
autor
24. aug 2016

Riaditelka mi odpisala ze na stranke ale ta nefunguje a od 29. Ze bude nalepene na skolke

ovaaa
24. aug 2016

Je smutné, že škôlky nemajú potrebu informovať rodičov, kt. deti idú prvý krát do škôlky., čo si majú priniesť. Každý má čas ......ono nebolí poslať zoznam a základné informácie spolu s rozhodnutím o prijatí.......že??? U nás je napríklad každoročne v auguste deň otvorených dverí, kde sa deti môžu pohrať, zoznámiť s triedou aj p. učiteľkou, každý vie podľa zoznamu triedu a značku svojej skrinky a rozdajú sa šeky....

klimuska
autor
24. aug 2016

No vsak prave... Je to velmi smutne ze im absolutne na tom nezalezi a clovek sa musi potom roztrhnut za tyzden vsetko nakupit a zohnat a nehovoriac o tom ze to nie je lacna zalezitost.... A nam idu prvy raz do skolky dve deticky naraz

klimuska
autor
24. aug 2016

@ovaaa tak ako pisete malo by to byt tak v kazdej skolke

ovaaa
24. aug 2016

základ som Vám napísala, to je v každej škôlke.....držím palce 🙂

semancova
24. aug 2016

ovaaa velmi sa mylis kazda skolka ma ine pravidla...a azovska tiez

renata7557
24. aug 2016

@klimuska dobry vecer ... aj my chodíme na Azovsku, tiez hladam zoznam potrebných veci a neviem ho najst ... urcite Vam bude treba .... vankus a paplon, obliecky na ne, plachtu, uterak, pyzamko, prezuvky a nahradne oblecenie. Z hygienických potrieb toaletny papier 4ks, papierove vreckovky cely balik, tekute mydlo 200ml 2 ks (nie nahradnu napln), este si spominam, ze farebny papier, voskovky 2 bal. a vykresy A4 a tusim aj A3 ... nespominam si na mnozstvo, ale ucitelky Vam vsetko povedia a mate cas aj viac ako mesiac, aby ste to do skolky priniesli... cize mozete aj v oktobri, vsetko zavisi po dohode s p.ucitelkou. Dolezite je v prvy den priniest vankus a paplon, obliecky na ne, plachtu, uterak, pyzamko, prezuvky a nahradne oblecenie 🙂 Drzim Vam palce 🙂 Reni.

klimuska
autor
24. aug 2016

Dakujem velmi pekne. To vazne treba aj paplon a vankus? Je jedno aky rozmer? Na vacsinu skolok treba len obliecky. Ale dakujem velmi pekne aspon za nejake info

lusita84
24. aug 2016

Zdravim, moja dcerka chodi do tejto skolky, teraz ide uz druhy rok. Ak vam to pomoze, tu je zoznam veci, ktore sme museli doniest minuly rok hned v prvy den, nie az po rodicovskom - paplonik, vankus (ten mensi rozmer, lebo postielky maju rozmer 60x120), nepremokavu plachtu, postelne pradlo, pyzamko, uteracik na ruky, prezuvky, 2x tekute mydlo, toaletny papier 8ks, servitky, vreckovky, vykresy, skicare, plastelinu, lepidlo, farebne papiere, plus do skrinky nahradne oblecenie. Dufam, ze vam to aspon trochu pomoze, aby ste to nemuseli zhanat na poslednu chvilu 🙂

ovaaa
24. aug 2016

@semancova
v com sa mylim??? si pozri co som pisala.....nevyjadrovala som sa k tej skolke ale vseobecne.......ten zaklad co tam je musi mat kazde dieta a je jasne , ze ostatok podla poziadaviek kazdej skolky

renata7557
25. aug 2016

dobry den .... lusita84 Vam napisala kompletny zoznam....dakujem aj ja 🙂 🙂

semancova
25. aug 2016

Ovaa pozri si hore aka tema sa tu riesi..co do skolky na azovsku..tak sa tu pytame a riesime azovsku...sle samozrejme,ze vdaka aj za tvoj nazor..no potrebovali sme to co napisala lusita...dakujeme..

semancova
25. aug 2016

Lusita a este mame taky dolezity dotaz.ako vyzera na azovskej prvy den ci prve dni celkovo.ci idu hned prvy den na cely den ci iba na pol dna,alebo ako a co mame cakat?

jarushka_12
25. aug 2016

aj moja dcerka nastupuje prvy krat na azovsku 🙂 ste spokojne zo skolkou ? kolko sa mesacne plati? 🙂

ikulka07
25. aug 2016

@klimuska posledný augustový týždeň vyvesia zoznam vecí, aspoň doteraz to takto robili

lusita84
26. aug 2016

@semancova no je to na tebe, ale ja som davala hned od prveho dna na cely den (teda do 15:00), aby dcerka hned od zaciatku vedela, ze tam bude aj spinkat. A pokial viem, tak az na jedneho chlapceka, ktory dost dlho v skolke plakal, tak vsetky deticky boli od zaciatku na cely den. Mne sa to osvecilo a nelutujem to 🙂 tak dufam, ze som aspon trosku pomohla 🙂

lusita84
26. aug 2016

@jarushka_12 ja som spokojna, dcerke sa v skolke paci, minuly rok mali mladeho ucitela, bol perfektny, ale pokial viem, tak uz tento rok nebude. Trochu to zavisi aj od uciteliek, ktore dostanu, ale to sa velmi neda ovplyvnit. Ale triedy su pekne, ciste, jedlo asi ako na vsetkych skolkach...taka normalna statna skolka. A co sa tyka poplatkov, tak mesacne sa plati 15 eur magistratu (ak este nema 3 roky, tak 50eur), dalej 7 eur skolke plus obedy (nejakych 1,14 na den).

klimuska
autor
2. sep 2016

Mamicky chcela by som sa opytat. V zozname je napisane vankis. Obliecka na vankus a paplon. To paplon nemusime nosit staci len vankus a obliecky?

jarushka_12
3. sep 2016

ja davam aj paplonik znama vravea ze treba aj vankus aj paplon 🙂 sme uz komplet prichystany uvidime ako to dcerka bude brat kedze je citliva ale bude chodit s kamoskou do triedy tak snad to bude Ok 🙂

klimuska
autor
5. sep 2016

Drzim palce 😉 my sme to zvladli bez placu