Potrebujem pri zápise do škôlky aj podpis otca?
Na prihláške je kolonka o dvoch zástupcov.. ako slobodnej matke stačí len jeden podpis dúfam netreba podpis otca...nieje ani v rodnom liste napísany
keby aj bol na rod . liste na prihláške vôbec nemusí byť podpísaný.
to isté aj na prihláške na sš - neraz sú oteckovia v zahraničí a ani nikto poriadne nevie kde ho má matka - žena hľadať.
Ked nie je zapisany v RL, tak ma dieta iba jedneho zakonneho zastupcu (teba). Takze staci 1 podpis. Vo vasom pripade, otec neexistuje, tak nema nic podpisovat.
to isté aj na prihláške na sš - neraz sú oteckovia v zahraničí a ani nikto poriadne nevie kde ho má matka - žena hľadať.
@deti95060810 V tom pripade musi podpisat cestne prehlasenie, ze nevie kde je otec. Aspon v nasej MS to tak bolo.
Tvoje dieťa otca právne nemá takže nemusíš nič riešiť. Zákonný zástupca si len ty.
@deti95060810 no neviem. U nás musel byť vždy podpísaný (aj v škole, aj v škôlke) aj keď žije v zahraničí
@deti95060810 no neviem. U nás musel byť vždy podpísaný (aj v škole, aj v škôlke) aj keď žije v zahraničí
@saraxyz zvláštne... u nás hovorila poradkyňa že kde by kto hľadal oteckov keď neraz nikto nevie kde sa usídlili... to by bolo detí čo by zostali na zš večnosť. ...
@saraxyz zvláštne... u nás hovorila poradkyňa že kde by kto hľadal oteckov keď neraz nikto nevie kde sa usídlili... to by bolo detí čo by zostali na zš večnosť. ...
@deti95060810 ja som si to tiež myslela. "Našťastie" ex chodil raz za dva týždne domov, tak sa to dalo. A to bolo aj s kadejakými suhlasmi. No na palicu.
@deti95060810 neviem načo to bolo dobré, keďže v rozsudku zo súdu bolo uvedené, že v starostlivosti matky. Ja si fakt neviem predstaviť, kde by kto zháňal muža o ktorom žena nič nevie
ak nema dieta v RL tak nema pred zakonom otca iba matku a teda zakonny zastupca si len ty
@deti95060810 musí tam byť otec - ak sa nedá získať podpis, v tom prípade sa vypisuje čestné vyhlásenie, že získanie podpisu otca je spojené s ťažko prekonateľnou prekážkou.
@katusa32 ak nieje v RL nepotrebujes

@katusa32 Ak nie je v RL, tak technicky nie je otec. Nic tam nemusis vpisovat, ostane to prazdne.