Potvrdenie u lekára na prihlášku do škôlky
Ahoj mamky neviete mi povedať koľko stoji potvrdenie na prihlášku do škôlky u deckého lekára? dakujem
@danielllka Jeste takova otazka... u vas uz probehl zapis do MS? Protoze u nas {TT} jeste terminy nikde nevyvesily... tak ci jsem neco neprosvihla... 😖
@paja74 myslím, že ešte nie, ale moja pôjde už od apríla- vtedy dovŕši 3 roky- čiže nie v septembri 🙂 zápis je tuším niekedy vo februári či v marci.....
uz aj za to sa plati? som nevedela, nam napisal, ze zdrava hodil neidentifikovatelny podpis datum a štempel a za 30s som bola odbavena 😀 😀 😀 😝
Tak v piatok sme boli a nakoniec sme neplatili nič zaujimavé je ze všade je to inak nemali by mať všetci lekári rovnaku cenu ako napr. na tie prihlášky. 😒
Moj problem je v tom ze maly mal 3 roky v oktobri a nezobrali ho do skolky. Riaditelka mi volala, ze musim znova podat ziadost do skolky, takze znova musim ist k lekarke pre potvrdenie. Minuly rok som platila 7 € a znova mam platit tento rok 🙄 To sa mi zda trochu pritiahnute za vlasy preco musim podavat znova ziadost ked som uz jednu dala a maleho uz mam v poradovniku?
My sme platili včera 3,- €
@paja74 Ale áno, pred rokom som synovi dávala 4 prihlášky a spolu ma to vyšlo 4x5=20E!!! Aspoň,že ho do jednej vzali.... Je to hrozné platiť lekárom za to,že tam dajú "štempel" a ani to dieťa nepozrú...
@fidorka2 kazdy rok je novy zapis. vlani vam ho nezobrali a ked chcete, mozete ist na zapis aj tento rok. on neni v poradovniku, ze na cakacke. kazdy rok sa muis chodit na zapis, ked vam dieta neprijmu. povinna je az predskolska dochadzka, cize, ked ma dieta 5 rokov, uz vam ho prijat musia. dovtedy nemusia, ked maju vela deti. a prihlasku musite podavat kazdy rok.
@paja74
@danielllka zapis do skolky na rok 2014/2015 preieha teraz. u nas konkretne uz bol. zapisy prebiehaju do marca. pokial ale hccete dat dieta do skolky od aprila-maja2014, tak to je uz neskoro na zapis. to ste mali ist na zapis vlani o takomto case. teraz su zapisy do skoly na dalsi skolsky rok.
@stanislavao ďakujem za info, ale pre nás je zápis nepodstatný, už máme vybavený nástup od toho apríla 😉
Baby a možno hlúpa otázka, ale musím tam zobrať osobne aj malého, keď ide len o pečiatku a momentálne je chrípkové obdobie? Bojím sa, aby tam niečo nechytil, mne sa to minulý týždeň totižto v čakárni tiež podarilo a to som ešte aj tehotná :(
@oblecenieavecicky ja som volala k Dr. a ona mi povedala, že nemusím prísť s malým, že stačí keď prídem ja alebo manžel.
@zuzzi08 Ďakujem za odpoveď, zajtra tam tiež skúsim zavolať 🙂
ja som za to potvrdenie platila 5€ 😒
@maja081290 My sme neplatili nič. Na počaknie sme dostali pečiatku a zápis, že je malá OK.
@lucik194 neviete náhodou ci aj syn musí ísť k tej Dr alebo stačí keď tam zbehnem len ja.

@lucik194 Diky. Myslela jsem si, ze reditelky si chteji jen ulehcit praci. Na jednu stranu to ale chapu, protoze potom musi resit, ze prihlasene ditko do skolky nenastoupi, pokud ho prijmou jinde...