icon

Poznajú vaše 3,5 ročné deti písmenká?

aktiz
7. nov 2013

Kočky, poznajú vaše 3,5 ročné deti písmenká ? Ja som ostala nedávno prekvapená, keď mi na klávesnici môj syn nejaké písmená ukázal a aj ich presne pomenoval. My sme ho to pritom vôbec neučili, naučil sa to sám na tom detskom notebooku, kde teta hláskuje slová a hovorí písmenká. A on si to zapamatal

Strana
z4
andrejocka5
11. mar 2014

@aktiz nasa mala ma 2,5 roka a pozna asi 10 pismeniek. Teraz si ich tiez opakuje na detskom notebooku. to je super, ze sa ich tvoj maly naucil pomocou notebooku, je sikovny. Nasa sa ich naucila tak, ze sa stale pytala "a toto je ake pismenko?". aj ked ja ako ucitelka nie som velmi stastna, ze uz v tak skorom veku pozna pismenka, lebo co bude este dovtedy vediet, kym pojde do skoly?!?! potom sa bude v prvom rocniku nudit a zbytocne vyrusovat 😀 . spolieham sa len na to, ze teraz uz vacsina uciteliek vymysla pre aktivnejsie deti navyse ulohy, ktore im davaju riesit.

petkavka
13. mar 2014

Ahoj Andreejocka5. Ma dost zaskocilo tvoje vyjadrenie, ze "nie si velmi stastna, ze uz v tak skorom veku pozna pismenka". Mala by si byt stastna, ze mas zdravu a sikovnu dcerku. Kukni si skupinu "predcasniatka", tam maju mamicky ine problemy, ako stazovat sa na to, ze mam sikovne dieta :/. Mozno si to tak celkom nemyslela, len treba davat pozor, co pises. Zelam pekny dnik.

lucka188
19. mar 2015

@andrejocka5 Ja myslim ze kazda mama je stastna ked ma sikovne dieta, tak neklam 😝 Inak ja by som v tom ze dieta vie citat pred tym ako ide do skoly nevidela problem, v dnesnej dobe uz je to povedala by som uplne normalne a ucitelky by sa tomu mali vediet prisposobit.

Hm no k teme, moja dcerka ma rok a pol a pozna asi 5 pismenok lebo ju to zaujima ako uz uvadzali maminky vyssie. A velmi rada ma aj cisla, pocita aktualne do 12. Ci bude nadana to neviem, mozno to je len tym ze sa velmi skoro naucila rozpravat tak sa skoro naucila aj ine veci ktore sa deti ktore este nerozpravaju naucit nemozu.. Inak je predcasniatko @petkavka , to len tak pre teba 🙂

lubaska21
19. mar 2015

nasa ma 2,5r. a pozna celu abecedu... vie pismena precitat, vyslovit ich a rozlisit... samu ju to zaujimalo a rychlo sa to naucila... nevidim v tom problem...

haslerka31
27. aug 2019

@koniarova sice stara tema , ale top koment 👌👌👌

evelynka86
30. sep 2024

@kvietocek7 az od troch? Moj ich pozna od 2,5roka, vratane takych, ktore som si musela vygooglit aby som mu vedela odpovedat 🙈 Cupra, Magirus... jasne ze sa nechvalim 😄 len teda, ze myslim ze to neni az tak vynimocne..

Strana
z4