icon

Poznáte dobrú škôlku v Bratislave?

tamburina
12. jún 2011

AHojte mamičky,
bola by som rada, keby se mi poradili nejakú dobrú škôlku v Bratislave, kde by mohlo byť moje dieťatko spokojné...prípadne ktorej škôlky by som sa mala vyvarovať...Bola by som nerada, keby som si musela prejsť takým obdobím ako tu písali niektoré mamičky:(

merynka3
1. okt 2015

ahojte, ja som mala maleho v Handprints.. a spokojna som bola akurat tak s pani ucitelkami, ktore su vyborne... ale podmienky pre tolko deticiek, kolko tam maju su nevyhovujuce... strava sa mi tiez nepacila, vobec nezodpoveda kvalite pre deti, ktore su predsa vo vyvine, teraz zevraj maju uz aj vlastneho kuchara.... hmmm... prijimali chore decka, potom sa to tam tocilo s chorobami stale dookola. socialne zariadenia nevyhovujuce. deti chodia po schodoch do jedalne, z jedalne, nedostatocne denne svetlo v triedickach, kedze je to v suterene. cenu platite taku aku si dohodnete, aj to sme platili asi najviac :D ked som sa popytala ostatnych rodicov, kolko platia... to sa mi tiez nezda profesionalne :/
no a ta strava - maly mi chodil domov vzdy hladny, ci som ho brala domov na obed, ci poobede... a pitny rezim - maly mi necikal viac ako 3 hodiny po navrate zo skolky, a ked, tak tmavozlty moc...takze pitny rezim slabotka :/ pohariky maju vsetky deti na jednom mieste. deti treba k pitnemu rezimu viest, tu to asi pri takom velkom pocte deti to nie je mozne..
dvor je straaasne malicky, ale vyhoda je, ze je v nadvori budovy, takze deti nemaju kde ujst 🙂
......Ale pristup k detom je fajn 🙂
Maly si este aj po troch mesiacoch spomenie na Miss Majku 🙂

solvia
1. okt 2015

Čo sa týka škôlky Handprints tak sa práve sťahuje do nových priestorov, ktoré sú väčšie svetlejšie s nádherným veľkým dvorčekom, je to hneď o ulicu ďalej. Treba sa tam ísť určite pozrieť, dohodnúť si stretnutie a na základe toho sa rozhodnúť. Podľa mňa sa snažia robiť, čo je v ich možnostiach, aby sa detičky rozvíjali a aby im tam bolo dobre. Majú aj webstránku na ktorú dávajú reporty z týždňa, čo s detičkami robili ako sa mali, doplnené aj pár fotkami. Podľa mňa cena je porovnateľná s inými škôlkami pričom tu má dieťa navyše kontakt s cudzím jazykom. My na Handprint spomíname len v dobrom 🙂 mať peniažky nazvyš, nechala by som tam malého aj naďalej.

dai
1. okt 2015

ahojte... mala som nedavno skusenost so skolkou little monkey - pre tie ktore chcete montesorri skolku - urcite sa chodte pozriet 😉

merynka3
1. okt 2015

no oni sa nestahuju pokial viem, ale otvara sa nova prevadzka a naberaju sa dalsie deti... teraz je ich tam ako mravcov a ucitelky su rady ze sa este nezblaznili 🙂
ako kludne, je to tvoj nazor 🙂 ak si bola spokojna... a ak teda nerobis reklamu 🙂 divne, ze si hned reagovala na moj prispevok.
Ja mam teraz syna v inej skolke, samozrejme reklamu tu robit nebudem a ani kriveho slova zatial povedat nemozem. Takze je to aj o skusenostiach... anglickych skolok na urovni je v Bratislave dost za tu cenu... a hlavne takych co splnaju zdrave podmienky pre vyvoj deti.
Pokial Handprints zacali pracovat na zmenach, tak klobuk dolu... ale kamoska tam ma dieta a co som pocula, tak zmeny sa nedeju... len je natresk a otvaraju nove

solvia
1. okt 2015

Reklamu nerobim, je náhoda, že som si všimla príspevok. Mňa tiež neohúrili podpivničené priestory, no som mala dojem, že presťahovaním sa to chcú zmeniť, aká je tam teraz situácia žiaľ posúdiť neviem, preto je dobré keď sa ide kto má záujem pozrieť a sám sa rozhodne. Ja len za seba si dovolím povedať, že sa detičkám maximálne venujú, chodia s nimi von keď sa dá a tým nemám namysli len dvorček. Hrajú sa s nimi, kreslia, rozprávajú.

merynka3
1. okt 2015

@solvia hej, ale aj inych skolkach chodia s detmi von, kreslia, spievaju 🙂
ja som napisala svoju skusenost, lebo som nadsena moc nebola.. aj po viacerych upozorneniach :( ked sme maleho zapisovali, urobili na mna fajn dojem... ale 80percent veci nerobili, chodil tam dva mesiace a raz dali prispevok na stranku, aj to len z triedy vacsich deticiek... stale ospevovali, ako hodnotia kazde dietatko zvlast a referuju potom rodicom... ked som sa na maleho pytala, nevedeli mi nic ine povedat, len ze bol zlaty a vsetko spapal.. ale bol hladny 🙂 prisiel mi domov v cudzich ponozkach spinavych ako hrom, slipky mal obrazkom dozadu,....
ano som narocna, ale preco tam kde chodi maly teraz je vsetko ok?
prava ruka nevie co robi lava :( maju toho vela, lebo si toho na seba vela nalozili, drzim im palce a verim, ze casom budu na nich len same chvaly.

brychtova
4. okt 2015

@tamburina
ahoj, zavisi v akej casti Bratislavy hladas🙂, ja mam skvele skusenosti s novou skolkou v Podunajskych Biskupiciach, vola sa Seahorse a je to taky maly raj pre deti. Spoluzalozila si ju tu jedna pani ucitelka z tu uz spominanej skolky Pinquin. Spokojne deti, spokojni rodicia, vela kruzkov, joga, golf, folklorny subor, osobny pristup, a samozrejme anglictina
vid foto z tejto piatkovej piratskej noci, ked deticky spali v skolke a aj rodicia si mohli trosku oddychnut 🙂

brychtova
Odpoveď bola odstránená
tilly
4. okt 2015

@brychtova uz je to uplne neaktualne a ani to nemam po ceste, kedze uz tri roky byvam v ruzinove 😉 ale mozno niekomu inemu pomoze

vikusjk
4. okt 2015

Baby, poznate niektora skolku Dubacikovo? Vyzera to byt nove a neviem na to najst ziadne referencie...

erika2014
Odpoveď bola odstránená
vikusjk
2. nov 2015

@brychtova Ahoj, prosim ta a aky tam maju jedalnicek, t.j. co deticky papaju?
Dakujem 🙂
v.

zuuzka
15. nov 2015

@merynka3 Ahoj prosim ta a do akej skolky teraz chodite? My totiz pravdepodobne budeme chciet skolku zmenit a tak hladame nieco fajn 🙂

merynka3
15. nov 2015

@zuuzka ahoj a odkial ste? maleho sme dali od septembra do jasliciek v slnecniciach... mame to kusok od domu a som velmi spokojna 🙂

zuuzka
15. nov 2015

Ahoj, dakujem za odpoved 🙂 My z Vajnor. Nas maly chodi do sukromne skolky na Ciernej Vode uz druhy rok, ale akosi to tam ide k horsiemu a tak zvazujeme vymenu. Hoci je to teraz pohodlnejsie polohou, radsej ho budem vozit kdekolvek, hlavne, ze mu tam bude dobre 🙂

kajoma
15. nov 2015

My chodime uz takmer rok do krtka v petrzalke a sme spokojni

merynka3
15. nov 2015

@zuuzka to by ste mali hodne daleko... je to koniec petrzalky smer jarovce, rusovce... ale ja som fakt spokojna

merynka3
Odpoveď bola odstránená
merynka3
Odpoveď bola odstránená
zuuzka
16. nov 2015

@merynka3 Ano, toto je uz prilis daleko, ale dakujem 🙂

irocka
16. nov 2015

@zuuzka Pridte sa pozriet do Detskeho centra Dostojevskeho v Starom Meste, je tam zabezpecene aj parkovanie pre rodicov a akcia na skolne

kajoma
17. nov 2015

irocka a maju nejaku stranku? Kolko vyjde skolne ?dik

irocka
17. nov 2015

@kajoma Dostojevskeho
Prvy mesiac skolne 210 Eur, druhy a treti mesiac 299 Eur, potom je skolne 350 Eur. Je mensi pocet deti v triede, velke priestory, mile pani ucitelky.

adrianakru
18. nov 2015

@saskia_repcikova dobry den, mate aj triedu predškolákov? Aký počet? Vdaka, ada

adrianakru
18. nov 2015

Hľadám súkromnú škôlku v Bratislave, trieda predškolákov max. 10 deti v triede, individuálny prístup. Vdaka. Ada

roxana280
19. nov 2015

@adrianakru Súkromná škola Harmónia pre predškolákov v Dúbravke, odporúčam, ale počet detí nie je 10

adrianakru
20. nov 2015

@roxana280 dakujem pekne

tenci
23. nov 2015

@zuuzka pridte pozriet do vrakunacika vo vrakuni radi Vam ukazeme priestory nasej skolky, budeme radi ak si pozriete nasu stranku na facebooku pre inspiraciu alebo na webe 🙂

paris3
23. nov 2015

Ak by niekto hľadal anglickú školku s montessori prístupom, tak odporúčam školku Unity House v lokalite Koliba/Kramáre. Individuálny a láskavý prístup k deťom, kvalitná strava, angličtina po celý deň, pekné prostredie rodinného domu, záhrada. Dcéra bola veľmi spokojná a my tiež. 🙂

petra005
25. nov 2015

@solvia Dobry vecer, dnes som mala na navsteve v office rodicov, ktori sa zaujimali o miesto pre svoje dieta u nas v skolke. Povedali mi, ze sa o Handprints dozvedeli z diskusneho fora tu v Modrom konikovi. Zaujalo ma, ze sa v diskusii pise o nasej skolke, tak sme sa sem rozhodli zo zvedavosti pozriet.-) Je velmi prijemne citat tieto riadky a dakujeme za pozitivnu referenciu na skolku. Verime, ze sa T. v statnej skolke dari dobre, a ze ma dobre pani ucitelky, a nepochybujem o tom, ze ho tam maju radi. Tento prispevok ma potesil a cenim si Vase slova. Dakujeme.