icon

Prechod z monte škôlky do bežnej

22. aug 2022

Ahojte, ste tu mamky ktoré ste mali dieťa v montessori škôlke a dávali ste ich po nejakej dobe do bežnej nie montesori? Ako si na ten iný štýl škôlky dieťa zvyklo? Nebol problém? Ďakujem

anjelicek26
22. aug 2022

Deti si zvyknu na vsetko a niektore bezne skolky su uzasne, plne aktivit a mileho personalu... my sme menili - sice skolu s montessori na beznu a nelutovala som to jediny den...dcere to proste typovo sedelo omnoho viac vzhladom na povahu...

autor
22. aug 2022

@anjelicek26 no hej,preto som aj ja zmenila.moj je mierny aspik a monte nieje zrejme úplne pre neho, len teda rozmýšľam či to nebude krok vzad

vevesh
22. aug 2022

My sme menili skolku a bol problem- dieta sa tazsie aklimatizovalo, tazsie hladalo kamaratov. Problemy so stravou a stylom stravovania. Ale tak my sme menili v predskolskej, cize dieta nebolo v skolke kratko...

anjelicek26
23. aug 2022

Dopredu toto nevies, ale my sme zvolili pre nasho auti klasicku skolu - ale malicku, s individualnym pristupom...sice ho musim viac kilometrov vozit, ale je ich na triedu 18, skvele mlade motivovane ucitelky na celej skole... vsetky deti na tuto skolu chodili a vedela som, ze aj jemu vyjdu v ustrety...vybavili mu asistentku, ma individualny pristup, viac volnosti, viac pohybu, ked potrebuje...

lucia1909
Autor odpoveď zmazal
palicka
8. aug 2024

@anjelicek26 to sa super číta. Tak dávno tu nebola pozitívna reakcia…

vevesh
8. aug 2024

@lucia1909 menili, ako som vyssie pisala, bol problem...