Prechod z monte škôlky do bežnej
Ahojte, ste tu mamky ktoré ste mali dieťa v montessori škôlke a dávali ste ich po nejakej dobe do bežnej nie montesori? Ako si na ten iný štýl škôlky dieťa zvyklo? Nebol problém? Ďakujem
@anjelicek26 no hej,preto som aj ja zmenila.moj je mierny aspik a monte nieje zrejme úplne pre neho, len teda rozmýšľam či to nebude krok vzad
My sme menili skolku a bol problem- dieta sa tazsie aklimatizovalo, tazsie hladalo kamaratov. Problemy so stravou a stylom stravovania. Ale tak my sme menili v predskolskej, cize dieta nebolo v skolke kratko...
Dopredu toto nevies, ale my sme zvolili pre nasho auti klasicku skolu - ale malicku, s individualnym pristupom...sice ho musim viac kilometrov vozit, ale je ich na triedu 18, skvele mlade motivovane ucitelky na celej skole... vsetky deti na tuto skolu chodili a vedela som, ze aj jemu vyjdu v ustrety...vybavili mu asistentku, ma individualny pristup, viac volnosti, viac pohybu, ked potrebuje...
@anjelicek26 to sa super číta. Tak dávno tu nebola pozitívna reakcia…

Deti si zvyknu na vsetko a niektore bezne skolky su uzasne, plne aktivit a mileho personalu... my sme menili - sice skolu s montessori na beznu a nelutovala som to jediny den...dcere to proste typovo sedelo omnoho viac vzhladom na povahu...