Prečo v škôlke diskriminujú matky s druhým dieťaťom?
Ahojte, stalo sa Vám že ste chceli dať svoje staršie dieťa do ( štátnej ) škôlky a nevzali Vám ho pretože ste na materskej s druhým dieťaťom? Ja som podala 7 prihlášok do štátnych škôlok...a takmer v každej ma diskriminuje,že mám ešte mladšie dieťa a s tým som na materskej. Podľa názoru "veď si doma" sa posúvam na koniec rady v počte žiadateliek.Chápem,že je momentálne pretlak detí aj všetky logické argumenty ako napr.že existujú pracujúci rodičia atd...ale prečo by som mala trpieť ja, moje staršie dieťa ( lebo jeho rovesníci do škôlky pôjdu, ale on nie, lebo má mladšieho súrodenca) aj jeho mladší brat ( nedostane šancu mať vlastný priestor, svoj vlastný režim, atd..)?
@spachtos moja sestra sa uci anglictinu - kruzok v skolke od 4 rokov a hrozne ju to bavi, ja mam zas nazor, ze lepsie je zacat skor, sama na sebe vidim, neminu som sa ucila od mala a viem ju velmi dobre, ale anglinu sa mi uz dako neda natlacit do hlavy, kedze ju mam len treti rok, a mrzi ma, ze som dva jazyky nemala uz skor, bolo by to teraz lahsie

@sirinka - jee, vy cakate uz tretie! drzim palce!