icon

Prečo v škôlke diskriminujú matky s druhým dieťaťom?

noraf
23. feb 2011

Ahojte, stalo sa Vám že ste chceli dať svoje staršie dieťa do ( štátnej ) škôlky a nevzali Vám ho pretože ste na materskej s druhým dieťaťom? Ja som podala 7 prihlášok do štátnych škôlok...a takmer v každej ma diskriminuje,že mám ešte mladšie dieťa a s tým som na materskej. Podľa názoru "veď si doma" sa posúvam na koniec rady v počte žiadateliek.Chápem,že je momentálne pretlak detí aj všetky logické argumenty ako napr.že existujú pracujúci rodičia atd...ale prečo by som mala trpieť ja, moje staršie dieťa ( lebo jeho rovesníci do škôlky pôjdu, ale on nie, lebo má mladšieho súrodenca) aj jeho mladší brat ( nedostane šancu mať vlastný priestor, svoj vlastný režim, atd..)?

Strana
z5
susik77
25. feb 2011

@sirinka - jee, vy cakate uz tretie! drzim palce!

sirinka
25. feb 2011

@susik77 dakujeme...uz pomaly cakame iba na porod 😝

susik77
25. feb 2011

@sirinka - to je super, budu tri sestricky! ja by som tiez isla do dalsieho, keby som nemusela do prace a mala blizko rodinu 🙂

spachtos
25. feb 2011

@ela2710 starsie deti sa urcite najlepsie pripravie na skolu v skolke, ale 3rocne nema este kruzky, tie su az u starsich deti a ani sa mi to nezda moc vhodne pre take male deti. Tie maju co robit s adaptaciou a pre mnohe z nich je to dost narocne.

susik77
25. feb 2011

@ela2710 - my sme zacali chodit na kruzky v decembri-to mala terezka 15 mesiacov a verca 40. zo zac. to bolo tazsie, teraz uz terezka chodi a zapaja sa rovnako ako veru 🙂 chodime do hudobnej skolicky, nieco ako yamaha. je to super kruzok pre deti 🙂 aj mamickam sa paci 🙂

ela2710
25. feb 2011

@spachtos moja sestra sa uci anglictinu - kruzok v skolke od 4 rokov a hrozne ju to bavi, ja mam zas nazor, ze lepsie je zacat skor, sama na sebe vidim, neminu som sa ucila od mala a viem ju velmi dobre, ale anglinu sa mi uz dako neda natlacit do hlavy, kedze ju mam len treti rok, a mrzi ma, ze som dva jazyky nemala uz skor, bolo by to teraz lahsie

sirinka
25. feb 2011

@susik77 hej, ja sa tesim, ze su vsetky dievcata a dufam, ze si budu blizke...

Strana
z5