Prečo ženy odkladajú nástup detí do škôlky?
Cim to je, ze tolko zien odklada nastup dietata do skolky...Uz by si neviem co vymysleli, len aby dieta dali co najneskor do skolky. Ja viem, ze je vela zien, ktore daju dieta v tych 3 rokoch do skolky. Ale v poslednej dobe, vela matiek mi povie, ze este nie az po 4 rokoch. A dufaju, ze dostanu peniaze, ze ich dieta neprijmu do skolky, alebo priam hladaju diagnozy (nemyslim naozaj chore deticky), aby mali plateny rodicak aj do 6 rokov, alebo daju vypoved a najvyssiu podporu a byt doma s dietatom.
@momoftwo35 Aha, takze ty mas dve prace, z toho jednu full time (ak som spravne pochopila tvoju poznamku o tom, ze si pracovala aj pocas MD bez prerusenia), a zaroven sa stihas zmysluplne venovat detom a tie neboli vobec v skolke okrem predskolskej dochadzky? Aj napises konkretne, ze ako sa toto da zvladnut? 🙂 Poprosim bez poznamky typu odbornici na remote, pretoze ja jednym z tychto odbornikov som, mam full remote, a teda neviem si to vobec predstavit ako sa to da stihat (ak clovek nechce obetovat svoj spanok, ale aj tak pochybujem) ...
@stanzi Pisala v inej teme, ze pracuje 2hodinky denne, a je taka sikovna, ze inemu by to trvalo 8 hodin 🙂😀.
@stanzi to budu tie benefity, ktore my, ktore sme chodili do skolky, nemame😉
A vsade pise o tom, aka je krasna, a muzi z jej krasy omdlievaju 😀. Vek ma okolo 35. A jej 60 rocna mama je taka krasna, ze vraj vyzera ako jej starsia sestra 😀.
Mozno aj pre to ze chcu byt doma s dietatom?nic nedostavam,platia mi akurat zdravotnu.ja zas nechapem matky co sa nevedia dockat kedy daju dieta do skolky,kedy skoncia prazdniny aby si konecne oddychli od deti.deti mam preto ze si to chcem s nimi uzit a nie ich co najskor niekam supnut ked niesom nutena.dalsia vec nie kazde dieta chce chodit do skolky.moj syn tam chodil chudak nasilu ,keby nieje povinna,ani tam nechodi
@enmery ma dve VŠ 😉
@enmery Ja som mala tiez zabavu, to boli perly🙊😂 S horucou kavou, lepsie ako oblubena kniha 😄
Mne sa pacila aj odpoved na otazku, ako hodnoti keratin na vlasy.
Odpoved: “ Moje nadherne, huste, leskle a prekrasne dlhe vlasy boli po nom este uzasnejsie, urcite odporucam”. Som oprskala monitor 😂
@aurora33 ja mám bohužiaľ len tie nohy 😂
@babulkomale Teraz to myslis, ze sexy nohy, ci len nohy?😀
@enmery Trollko, lololo, trollolo to je.
@dskjhfdlkdjhl TERAZ som si predstsvila nohy bez tela, @babulkomale 😁😁😁😁 opat som sa dobre zasmiala
@enmery zabudla si "nehnuteľľľľnosti , víkendové, prázdninové, pri mori, v Dubaji, v Singapure a v Osle.
A osla, čo jej to uverí 😃
@drahomirrra sexi dlhé nohy, vďakabohu 🙏 aspoň niečo 😃 teda aj so sexi telom samozrejme. V mojom veku paráda 😂😂😂
@babulkomale A v skutocnosti, ktovie. Najskor opak vsetkeho, co popisala.
Dobre teda. Nie ze pojdes vyniest smeti sama. Nech na teba chlapi necumia a nespadnu do kontajnera!
@drahomirrra dnes skoro spadli z lešenia 😃 preto uz nenosim vzorovane pancuchy a mini, ked som sama, len s manzelom 😂
Chvalabohu byvam v dome, takze smetiaky mam vo dvore 😃 ktory je samozrejme velky a krasny, ale to radsej nebudem pisat, lebo by som bola ako ONA ( ale fakt je) 😂
Baby, myslite, ze nam tu ta pani prekrasna, dokonala a najma skromna 😀 este nieco napise? 😀
@enmery tak zase az taku karieru nema, ked je len doktorka😉 Na VS su aj lepsie tituly😉
@chodec15 zlaticko, nikdy som nemala v praci tolko stresu ako s novorodencom, ktory sa predcasne narodil, bolo treba mat monitor dychu, sledovat vsetko, pri detoch so 40 horuckou, ktora nejde dole, pri refluxe, aby sa nezadusili, ist do spchy bol vykon, lebo presne vtedy zacali plakať, ked lozili a chodili vesali sa vsade dolu hlavou, ked zacali bicyklovat, vybrali sa sami do sveta, atd, atd, atd.
Zlata praca.
Celkovo je problém dať dieťa do škôlky kvôli plným stavom. Takže ďakujem ženám, ktoré si z vlastnej vôle nechajú dieťa doma. Možno nemajú na vyber, možno nechcú, možno nemusia, možno...... Ich vec. Ja chcem dať dieťa do škôlky, no moja smola, že je plnka.
Pýtaš sa akoby škôlky zívali prázdnotou... Veď je to jedno... 🤔 Či?
@enmery V pohode, ja som toxicka a obmedzena. Nastastie mi to v sudnej sieni este nik nepovedal 😁
Tak ja som na rodicovskej s mladsim dietatom, takze sa neponahlam. A myslim, ze viaceri to robia kvoli tomu, alebo aj kvoli chorobnosti... Pripadne maju viac penazi a mozu si to dovolit. Alebo im ich do skolky nevzali. Toto su dovody, ktore ja poznam od inych mamiciek. Nepoznam ziadne, co by si vymyslali diagnozy.
Prave som sa vyrehotala na tom, ze este aj deti sa jej narodili prrrrrresne vtedy, kedy chcela ☝️
Prrrrresne! 😂

Ja som to tiež nechápala, syn išiel do škôlky už v dvoch rokoch.... Teraz to už chápem, mám druhé dieťa a syn nosí choroby zo škôlky domov a obaja sú večné chorí... Čiže už som to trochu prehodnotila 😊