Pustili by ste škôlkarku na chalupu patriacej rodičom kamarátky zo škôlky?
Ahojte zienky, v skolke prisla za mnou mama dcerinej kamaratky, ze ci mozu niekedy moju dceru rovno zo skolky vziat a ist k nim na chalupu, ktoru nedavno kupili a rekonstruju ju (vzdialenej cca 30 km), ze by sa tam deti pohrali. Mne sa ten napad vobec nepaci, jej rodicov poznam len tak zbezne, nechcem im zverit dieta. Navyse ani neviem, v akom stave je ta chalupa, ked ju prerabaju, moze to tam byt nebezpecne a kto da na deti pozor? A hlavne, ked su tie dve spolu, podnecuju sa vo vymyslani hluposti.
Ani neviem, ci maju druhu detsku sedacku do auta napr.
Ja na bezpecnost strasne dbam, mozno aj prehnane a s tymto nesuhlasim, mamicke som povedala, ze porozmyslam, ale dospela som k zaveru, ze tam sama nepojde s nimi a dcera sa ma teraz vypytuje, ze preco tam nemoze ist, ze preco ju nepustim, ze ked ju tam volaju.
Aj manzel povedal, ze by ju nepustil.
Ako by ste to riesili dalej? Ako to vysvetlit dcerke, ze sa o nu bojim a nechcem, aby tam sla?
Ked sa ma jej mama este opyta, ci ju mozu zobrat, tak ako slusne odmietnut?
Napr Vies co, nepozdava sa mi to, nehnevaj sa, ale nepojde?
Prosim poradte.
Dakujem
Normálne by som jej povedala, že nehnevajte sa ale nepoznáme sa natoľko dobre, aby som vám zverila moju dcéru.

Určite nie bezo mňa. Im príde normálne aby si niekto cudzí vzal ich dieťa? Nepoviem nič keby vás ako rodinu, alebo aspoň teba zavolali na grilovačku aby sa dievčatá pohrali ale takto...určite nie