icon

Sirupová voda v škôlkach

lenkaalenka
4. júl 2015

Ahojte,maminy, chcela by som sa opýtať,prečo v škôlkach podávajú deťom rôzne sladené vody? My sme zvyknutí piť doma čistú odstátu vodu z vodovodu. Je to zdravšie nielen kvôli zubov, ale aj z hladiska zdravia, nepriberá sa pritom toľko. Dalo by sa s tým niečo robiť?

Strana
z19
freefamme
14. aug 2015

@marthuska Myslim, ze nezistime, kym neskusime. Snad nezijeme uz v tych smutnych dobach, ked sa bolo treba bat slusne a vecne diskutovat o veci, ktora je dolezita pre dlhodobe zdravie deticiek. Lebo same od seba to zrejme lepsie nebude. Dajte vediet 😉

saska112
18. aug 2015

@lenkaalenka necitala som celu diskusiu....
mas uplnu pravdu...tiez sa mi to nepaci....je to k nicomu...blby zvyk zo socializmu 😒 na ukor zdravia..

lula26
18. aug 2015

@meluela dúfam, že nezveruješ svoje deti tým neschopným ľuďom v našom školstve!!!

caroline_
17. jan 2019

@srnka1122 presne tak! Ja sa ani nečudujem ze niektoré ženy vrátane mňa sa vôbec rozhodujú ci budu mat deti, absolútne nekvalitne fungujúce školy, škôlky, ja som tiež proti tomu aby moje dieťa pilo cukor a jedlo mäso - ako tu bolo spomenuté v inej diskusii ohľadne stravy v škôlke. Ale tak co už, tak je systém nastavený, naučme deti na nezdravé veci, nech sa tak stravujú aj v dospelosti, nech sú chorí a hlavne nech si dávajú lieky..a ze prečo je farmaceutický priemysel najväčšia mafia.. . A rodicia ich v tom ešte podporujú...ved im nič nebolo no to určite tak prečo je potom práve tá veková kategória najchorlavejsia.. Choré..

Strana
z19