icon

Škôlka a neočkované dieťa

18. jan 2021

Prosím viete mi potvrdiť alebo vyvrátiť či platí že neockovane dieťa nemoze ísť do skolky? Riešilo sa to v r. 2019 veľký ošiaľ bol a teraz som sa dozvedela vraj to nakoniec neschválili a dieťa teda môže normálne nastúpiť, hľadala som tu k tomu diskusie ale nenašla nič aktuálne a na nete sú k tomu len extra stručne nformácie že novelu neschválili, len či sa to odvtedy zas nemenilo? Ďakujem

Strana
z3
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
10. júl 2023

Ano moze nastupit. Nic take v platnosti nieje. Este som sa nestretla s tym, aby to bol niekde problem, ale tak zarucit sa za cele SK nemozem.

androids666
11. júl 2023

@elizabet173 tak kde to publikovat, ak sa pokusam ludom pomoct a dezinformovany a premotivovany admin (alebo lenivy premyslat) mi tieto informacie blokuje ???

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
androids666
11. júl 2023

klames, venujem sa tomu uz vyse 10 rokov, pochybujem, ze tvoj argument s inteligenciou obstoji.
neide o publikovanie, ale o sirenie info, pomoct dostat informacie (v mainstreame filtrovane) na zodpovedne samirozhodovanie

kvetinka75
11. júl 2023

@nesiris človek nemusí mať doktorát z imunologie, aby vedel, že je očkovanie a ,,očkovanie,,. Ale na toto si založ inú tému, tu je téma, či neočkované dieťa zoberú do škôlky.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
pkgirl30
11. júl 2023

@elizabet173 Čo ten androids666 vlastne prezentuje nezachytila som o čo mu vlastne ide?

stormie
11. júl 2023

Na sr nesmie byt neockovanie dovodom neprijatia do skolky, samozrejme iny dovod sa da lahko vymysliet …. Ja mam 2 neocko deti, obe bez problemov prijate do statnej skolky v BA kde je situacia s miestami aka je, nakoniec aj tak obe skoncili v skukromnej kde opat ziaden problem nebol. Co viem tak ziadna zmena sa v tomto ani nechysta, mozno po volbach to niekto opat vytiahne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
pkgirl30
12. júl 2023

Aha, vďaka ...len to robí trocha drastickým spôsobom, mne tiež písal ale neviem čo tým chcel povedať...asi sa ešte nenaučil že každý je strojcom svojho šťastia..je v pohode že chce robiť nejakú osvetu len ten prístup by trebalo zmeniť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
saska0707
1. sep 2024

@nica123 🤦‍♀️ tie matky dnes veľmi dobre vedia prečo nedávajú deti očkovať, a to, ze ste doktorka a prvé čo vás na farmácia učia je práve toto ma ani neprekvapuje. A ak si myslíte, ze môžete dostať aj tetanus dnes tak by ste si mali zopakovať skúšky z infektologie

Strana
z3