Škôlka - adaptačné obdobie
Prosím o názor. Mám syna, veľmi šikovného, avšak to správanie.....doma je fajn, dá sa s ním, ale pred ľuďmi sa rád jaší a predvádza. Prvé dva dni v škôlke zvládol pekne, len bol neposedný, avšak po týždni nám p.učiteľka oznámila, že by bol potrebný psychológ. Akoby nerozumel, čo mu rozpráva, je neposedný, občas berie hračky deťom a aj jedenkrát zvýšil hlas na p. uč. a jedného chlapca. Avšak syn nechodil do škôlky. Má päť rokov. Chodí tam na tri hodky denne. Myslíte, že to nie sú príliš unáhlené závery? ..vraj pôsobí ako asperg. Doma tak nepôsobí, aj som jej to povedala....ďakujem
Išla by som k psychologicke, ak mu nič nie je , ok ak áno , včas to podchytite a budeš vedieť na com ste aj do budúcna . Diagnostiku vedia robiť od ca 3 rokov. Ak bude mat diagnózu škôlka ma nárok pre neho na asistenta ( tuším ak sú dve deti v triede) a nemusia ho strážiť 3 učiteľky . Názor učiteľky ma vždy váhu , lepsie preverit .

@simona20201309 na tom, že vidi odchýlky nie je nič zle, na tom, že stanovuje diagnózu, dost