Škôlka Happy Land v Malackách a vaše skúsenosti
Ahojte,
hladame pre nasu ratoslest nasu prvu skolku, chcela by som sa opytat na skusenosti - referencie na sukromnu skolku Happy Land v Malackach.
Dakujem Vsetkym.
Brumka, daj vediet ako si sa rozhodla, zelam vsetko dobre a dakujem za pomoc.
julia33, ked zacnete skolku navstevovat, podel sa s nami o skusenosti. Moc som zvedava.
pivonia samozrejme sa podelim o prve dojmy
senoble dakujem, som rada ze sa paci diskusia
kazdy ma ine naroky, takze osobne kuk je najlepsie.
uz som si vsimla na ich stranke tu akcosku.
certik je uzasny, odporucam
myslim, ze konkurencia prave vystrcila rozky 🙂))))))))
BOHUZIAL, my uz navstevujeme Happy Land a sme maximalne spokojni.
ale nema to byt o reklame ale o skusenostiach - takze vsetky prispevky su vitane DAKUJEM
v happylande prave odchadzaju 2 ucitelia z 3, tak hadam prijme majitelka nejakych dobrych novych
julia33 a to bol snad vtip, ze majitelka sa stara tiez o deti 😝 to urcite nie, neni toto z tvojej strany skryta reklama na happy land?
a ze nanovo vymalovana a velke ihriska 😲 hovorime o tej istej skolke? tie velke ihriska myslis to jedno jedine s tymi 2 komunistickymi starymi drevenymi preliezackami ci co to je?
chcem este povedat, ze nemam nic proti happyland, prave naopak, je dobre ze je taka moznost v malackach, aby sa deti ucili od malicka anglicky, a ze je dobre ze ich nie je v triede 25 ale len 13. Len som chcela uviest par veci na pravu (realnejsiu mieru), a ako sa hovori, lepsie je raz vidiet (alebo zazit) ako 100x pocut
@strawberry17 čo sa týka dvoch učiteľov: jedna pani učiteľka ide na MD a odchádza jeden pán učiteľ, ale namiesto nich už sú prijaté 2 nové učiteľky takže stav by mal byť: 3 učiteľky a čo sa týka majiteľky, tak keď momentálne v škôlke je, tak sa o deti aj stará (v škôlke stále byť nemôže, lebo nejaké veci treba riešiť aj mimo nej, že .... ).
Škôlka je nanovo vymaľovaná; minulý víkend sa maľovalo 😉 🙂
Ihriská sú dve: jedno je vpredu a jedno je vzadu (to samozrejme vidieť z vonku nie je). A čo sa týka ihriska vpredu - ted drevený domček určite nie je starý komunistický 😉 🙂
julia33 Skolka je moc pekna, nanovo vymalovana 6. jún o 12:52
lua Škôlka je nanovo vymaľovaná; minulý víkend sa maľovalo 27. jún o 22:21
tak to je fakt super skolka ked ju nanovo vymaluvavaju kazde 2-3 tyzdne
@strawberry17 v prvom kole boli maľované niektoré triedy a v druhom kole spoločné priestory 😉 🙂 .... ono za pochodu sa nedá všetko maľovať naraz. A v tejto škôlke prázdniny nie sú, takže čas, kedy detičky v škôlke nie sú bohužiaľ nie je.
@lua ok, je dobre ze ste v skolke spokojni, tak to ma byt
a co mam akoze zavidiet? 😀 😀 😀

Ahojte, prave sme sa s mazelom vratili z prvej navstevy skolky Happy Land, stretnutie s pani riaditelkou zanechalo na nas moc prijemny dojem.
Skolka je moc pekna, nanovo vymalovana - prerobena, maju velke ihriska pre decka. Je vidiet, ze sa stale snazia nieco zdokonalit a hlavne ma prekvapila velka angazovanost majitelky, ktora dokonca sama pracuje s detmi.
- mala som moznost vidiet aj pracu ucitelov s detmi.
My sme sa uz rozhodli.