icon

Škôlka Happy Land v Malackách a vaše skúsenosti

julia33
5. jún 2012

Ahojte,
hladame pre nasu ratoslest nasu prvu skolku, chcela by som sa opytat na skusenosti - referencie na sukromnu skolku Happy Land v Malackach.

Dakujem Vsetkym.

julia33
autor
6. jún 2012

Ahojte, prave sme sa s mazelom vratili z prvej navstevy skolky Happy Land, stretnutie s pani riaditelkou zanechalo na nas moc prijemny dojem.
Skolka je moc pekna, nanovo vymalovana - prerobena, maju velke ihriska pre decka. Je vidiet, ze sa stale snazia nieco zdokonalit a hlavne ma prekvapila velka angazovanost majitelky, ktora dokonca sama pracuje s detmi.
- mala som moznost vidiet aj pracu ucitelov s detmi.

My sme sa uz rozhodli.

julia33
autor
6. jún 2012

Brumka, daj vediet ako si sa rozhodla, zelam vsetko dobre a dakujem za pomoc.

brumka
6. jún 2012

@julia33 ahoj, tak ja pockam do septembra ci mi odvolanie prejde, ja to budem riesit od januara,. len zavla do oboch a popytam sa na ceny.

julia33
autor
6. jún 2012

@brumka drzim palce, nech vam to odvolanie dobre dopadne. ak budes mat chut, mozme kedykolvek skocit na kafe.

pivonia24
11. jún 2012

julia33, ked zacnete skolku navstevovat, podel sa s nami o skusenosti. Moc som zvedava.

julia33
autor
11. jún 2012

pivonia samozrejme sa podelim o prve dojmy

pivonia24
11. jún 2012

@julia33 dakujem, tiez sa zaujimame o happyland skolku. zaujala ma moznost pobytu pocas prazdnin. skolne sa rata na den pretoze mi pomaha maminka s malou a nie vzdy moze a uz ma to doslova otravuje riesit stale niekoho aby mi pomahal.

julia33
autor
11. jún 2012

senoble dakujem, som rada ze sa paci diskusia

julia33
autor
11. jún 2012

@pivonia24 rada poradim ak budes mat nejake otazky. ten denny pobyt pocas prazdnin je napriklad pre mna novinka, kuknem ich stranku.

pivonia24
11. jún 2012

@julia33 maju na stranke napisane denne pobyt pocas leta 13eur. Zaujalo nas to tiez mame v plane obzriet si to tam.

julia33
autor
11. jún 2012

kazdy ma ine naroky, takze osobne kuk je najlepsie.

julia33
autor
11. jún 2012

uz som si vsimla na ich stranke tu akcosku.

mikyfk
16. jún 2012

certik je uzasny, odporucam

julia33
autor
18. jún 2012

myslim, ze konkurencia prave vystrcila rozky 🙂))))))))

BOHUZIAL, my uz navstevujeme Happy Land a sme maximalne spokojni.

julia33
autor
18. jún 2012

ale nema to byt o reklame ale o skusenostiach - takze vsetky prispevky su vitane DAKUJEM

lua
18. jún 2012

@brumka sumy, ktoré uvádza @julia33 sú OK. Určite nie sú znižované. Dcéra mi tam chodí už druhý rok, takže viem čo platím 😉 🙂 ..... a myslím, že na stránke tú sumu nikdy uvedenú nemali.
@julia33 a ako si dopadla na stretnutí?

lua
18. jún 2012

@julia33 sorry, až teraz som si dočítala aj druhú stranu a dozvedela sa, že už tam aj chodíte 😉 🙂

julia33
autor
19. jún 2012

@lua to nevadi, som rada ze si reagovala. A hlavne konecne niekto, kto skolku dlhodobo navstevuje.

lua
19. jún 2012

@julia33 vy chodíte asi do Angels, že? Lebo v tých najmenších som už stratila prehľad; hlavne teraz, keď som s menšou doma a do škôlky chodím málo ...... ale v piatok ich uvidím pokope; som zvedavá na vystúpenie, lebo na vianočnom vystúpení boli Angels perfektní 😉 🙂

julia33
autor
20. jún 2012

@lua zial v piatok sa na besiedke nezucastnime, cestujeme k babicke, ale dalsiu prilezitost si nenechame ujst. 🙂

strawberry17
27. jún 2012

v happylande prave odchadzaju 2 ucitelia z 3, tak hadam prijme majitelka nejakych dobrych novych

strawberry17
27. jún 2012

julia33 a to bol snad vtip, ze majitelka sa stara tiez o deti 😝 to urcite nie, neni toto z tvojej strany skryta reklama na happy land?

strawberry17
27. jún 2012

a ze nanovo vymalovana a velke ihriska 😲 hovorime o tej istej skolke? tie velke ihriska myslis to jedno jedine s tymi 2 komunistickymi starymi drevenymi preliezackami ci co to je?

strawberry17
27. jún 2012

chcem este povedat, ze nemam nic proti happyland, prave naopak, je dobre ze je taka moznost v malackach, aby sa deti ucili od malicka anglicky, a ze je dobre ze ich nie je v triede 25 ale len 13. Len som chcela uviest par veci na pravu (realnejsiu mieru), a ako sa hovori, lepsie je raz vidiet (alebo zazit) ako 100x pocut

lua
27. jún 2012

@strawberry17 čo sa týka dvoch učiteľov: jedna pani učiteľka ide na MD a odchádza jeden pán učiteľ, ale namiesto nich už sú prijaté 2 nové učiteľky takže stav by mal byť: 3 učiteľky a čo sa týka majiteľky, tak keď momentálne v škôlke je, tak sa o deti aj stará (v škôlke stále byť nemôže, lebo nejaké veci treba riešiť aj mimo nej, že .... ).
Škôlka je nanovo vymaľovaná; minulý víkend sa maľovalo 😉 🙂
Ihriská sú dve: jedno je vpredu a jedno je vzadu (to samozrejme vidieť z vonku nie je). A čo sa týka ihriska vpredu - ted drevený domček určite nie je starý komunistický 😉 🙂

strawberry17
29. jún 2012

julia33 Skolka je moc pekna, nanovo vymalovana 6. jún o 12:52
lua Škôlka je nanovo vymaľovaná; minulý víkend sa maľovalo 27. jún o 22:21

tak to je fakt super skolka ked ju nanovo vymaluvavaju kazde 2-3 tyzdne

lua
30. jún 2012

@strawberry17 v prvom kole boli maľované niektoré triedy a v druhom kole spoločné priestory 😉 🙂 .... ono za pochodu sa nedá všetko maľovať naraz. A v tejto škôlke prázdniny nie sú, takže čas, kedy detičky v škôlke nie sú bohužiaľ nie je.

strawberry17
30. jún 2012

@lua ok, je dobre ze ste v skolke spokojni, tak to ma byt

julia33
autor
Odpoveď bola odstránená
strawberry17
11. júl 2012

a co mam akoze zavidiet? 😀 😀 😀