Škôlka na Tatranskej v Banskej Bystrici
Ahojte, na jar nás nezobrali do škôlok v BB, lebo sme januárový. Tak som si vybavila, že ju vezmú od septembra do mest. jasiel. Popravde už som sa nejak spoliehala na to, že bude tam mat rpístup ako babätku. T.j. netlačila som na to aby sa poriadne naučila sama jest a pod. všetky tie veci čo sa očakávaju od "veľkých škokárov" 🙂 Dnes prišla ponuka z mesta, že by sme mohli nastúpit na Tatranskú, že sa tam zrejme otvorí ešte jedna trieda. Je to od 3.9.2012, čo je za mesiac. Moja malá je v celku šikovná, ale predsa len nie je to ešte ono. neoblečie sa sama, nenaje, sme bez plienok ale občas sa stane...
S najvacsou pravdepodobnostou ju do tej škoky dám, čisto len pre financie. Jasle su podstatne drahšie. Ale zaujímalo by ma aké máte skusenosti s touto školkou? Aký je prístup učiteliek a pod. Dakujem

@korenbaba no ja tam dietatko nemam,no chodime do tej skolky do materskeho centra mamina,kedze je priamo v areali.co sa tyka priamo skolky,uciteliek,vybavenia a spol to moc posudit neviem.ked boli zapisy,tak som sa rozpravala s dvoma ucitelkami,tie boli velmi zlate,ale vsak kazda vie byt 5min zlata 😝 vonku maju decka novu prelizkovu suchacku a hojdacky,tie su uz odrapene 😝 maju tam nove drevene preliezky na dvore,konika dreveneho a vlacik.velke pieskovisko.pristup pre kocik(ked ma maminka dalsie mensie dietatko) je velmi zly,nie je tam pren ziaden chodnik,chodi sa dookola cez velku branu okolo skolky po trave. a tu je pre mna osobne kamen urazu-ta brana je vecne otvorena.ak ucitelka neustriehne a dieta jej odbehne za roh,tak dieta nema najmensi problem vybehnut mimo areal. 😖 a co sa mi este na dvore nepaci je to,ze su tam dlhe betonove schody a to je tiez potencialne nebezpecne pre dieta.nejake si moze kreslit na chodnik pri schodoch,ine sa nahana,tresne do toho kresliaceho ,to zleti dole...no nic prijemne veru.osobne neviem o tom,ze by tam deti mali nehody,neviem ci im odtial nejake dietatko uslo cez tu branu...to len hovorim moj postreh co sa vonkajska tyka.co sa tyka uciteliek,to ti asi skor poradia baby,ktore tam deti uz maju.mam dve kamaratky,ktorym dcerky tam na jesen idu.ja som mojho nedala,resp ,ja som ho nedala nikam,nechavam si ho este chvilku doma,nech sa z neho este trosku vytesim 🙂