icon

Škôlka v Nových Zámkoch

ostrovanka
17. jan 2012

Kedze sa planujeme vratit zo zahranicia, chcem svoju prvu ratolest zapisat do skolky. Vraciame sa do Novych Zamkov, co je pre mna cudzie mesto, pochadz od tialto mm. Nemam kamaratky, ktore by mi dali nejake referencie na skolky, tak sa obraciam na Vas mile mamicky, aby ste mi poradili. dakujem

Strana
z2
munah
19. jan 2012

@susannz
@ostrovanka Priatel zacal pracovat v BA a pochadza z Komjatic tak sme to zvolili ako najlepsie riesenie ist do Novych Zamkov

ostrovanka
autor
19. jan 2012

@susannz manzel pochadza od tial a bude zrejme pracovat v Komarne, ked sa vratime na Slovensko

lia09
19. jan 2012

No ja som sa tiez chystala dat dcerku na dorocku,ale ako tak citam no neviem 😖 .A ako druhe riesenie som chcela tu pri kine mier,cize Szechenyiho.A to som sa chystala si kuknut tu dorocku uz teraz.A vie mi niekto este povedat,preco tam neni dobre?Len kvoli tej nastenke?

susannz
19. jan 2012

@munah
@ostrovanka hm takže práca.. dúfam, že sa vám tu bude páčiť 😉

ivetka2007
19. jan 2012

@munah
kriteria? dieta musi byt bez plienky , vediet drzat lyzicku a ako tak sa vediet obliect, aj ked s tym im pomahaju 🙂 upratovacky i ucitelky. mozes ho dat do skolky aj pred dovrsenim 3 rokov, ale je dobre ked uz ma 3. na zaciatku prijimaju kazdeho na adaptacny pobyt, ale je to len formalita. keby nahodou za ten cas, cca 2 mesiace dieta bolo velmi chorlave alebo velmi neprisposobive v kolektive. take sa vsak nestava, iba vynimocne.

munah
19. jan 2012

@ivetka2007 Vdaka za info posobi to dost pozitivne. Ja by som ju dala az ked by dovrsila 3roky ale to by bolo o rok v marci a co potom dalsieho pol roka do septembra a kedze si budem musiet do jej 3rokov najst robotu tak by mi to bolo lepsie keby isla uz teraz v septembri.

ostrovanka
autor
20. jan 2012

No tak ja som si pozrela na mape, ze uplne najblizsie mam Dorocku, fakt kusocek od bytu, tak neriesim. Dnes som volala s riaditelkou, lebo sme v zahranici a ku dnu zapisu urcite neprideme. Uz mam poslanu ziadost....

kaja73
20. jan 2012

@lia09 Moj starsi tam chodil-ale je to už 7 rokv a ja som bola spokojna. Je tam sice dost deti,ale krasne prostredie a maly vychytil dobre ucitelky.
Strasne vela s detmi pracovali,ich ucitelka bola zaroven aj anglinarka-tak mala anglinu aj denne-ked mala ona rannu,hrala im na gitare,maly sa tam ozaj vela naučil.
Jasne ze nie vsetko je ružove,ale to nie je nikde.
Na mna ta skolka pri kine mier posbila v tej dobe pochmurne-neviem ako je to teraz-rozhodovala som sa madzi tymito dvoma.A svoje rozhodnutie som neolutovala. Je vsak pravda ze sa tu dost sponzorovalo-už vtedy.

munah
21. jan 2012

@ostrovanka a kolko ma tvoja mala? a kedy by tam mal byt zapis?

ostrovanka
autor
22. jan 2012

@munah Moj maly bude mat 3 roky v Maji, zapis je v marci, maju to na stranke vypisane, tusim.

munah
25. jan 2012

Viete mi niekto povedat ze ci je v Novych Zamkoch aj nejaka sukromna skolka?

martina786
25. jan 2012

@munah Ahoj v NZ je viac sukromnych centier pre deticky,a beru deti aj mladsie,Kvietok je na Gugskej ma aj web,potom je sukromna anglicka skolka na ulici Pod Kopcom,Dalsia je oproti nemocnici a su aj mamicky na materskej co sa staraju o dalsie deticky

munah
25. jan 2012

@martina786 Dakujem......pytam sa lebo to tam nepoznam budeme sa tam stahovat a hladam riesenie aj ked mi nevezmu dceru do skolky.

martina786
25. jan 2012

@munah popytam sa znamych na referencie ale hadam bude miesto v skolke,moja neterka chodi na P.Blahu a paci sa jej tam aj brat so zenou su spokojny.Ono je to tak v kazdej skolke su aj take aj take ucitelky a zvyky,vsade ide o sponzorstvo a tak,ale to je vsade uplne vsade.Ale kam ju istotne nedavaj tak to je Cirkevna skolka

munah
25. jan 2012

uvazovala som na Soltesovou alebo nad tou p. blahu ale dcera bude mat v septembri len 2,5roka tak preto neviem ci ju vezmu

martina786
30. jan 2012

@munah ahoj v NZ su aj jaslicky

munah
30. jan 2012

@martina786 ale urcite su podmienene tym ze matka musi pracovat aspon u nas v BB je to tak a kedze idem do noveho mesta tak tu robotu si budem musiet najst

martina786
31. jan 2012

@munah hm to neviem,opytam sa,znamej mala tam chodi a ona nepracovala hned ako mala chodi do jasliciek,asi po pol roku zacala.Malinku tam aj od plienociek odnaucili a to ma 2 rocky.

munah
31. jan 2012

@martina786 tak to by bolo super keby to tak bolo 🙂

munah
1. feb 2012

Viete mi niekto povedat viac k sukromnej skolke Kvietok?

ildus77
13. feb 2012

Ahojte ja som z NZ môj malý bude mat v novembri 3-roky rozhodla som sa pre škôlku na Pavla Blahu hovoria že je dobrá švagrinej malé tam chodia,čo treba zobrat pri zápise do škôlky 🙂

romco3
15. feb 2016

chcel by som sa spytat ci je v NZ nejake fungujuce materske centrum. Chceli by sme aby si maly zvykal na ine deti, na nejaky kolektiv. Lenze co som nasiel na nete, tak to vyzera ako keby uz ziadne materske centrum v NZ nefungovalo. Nasiel som: na Cyrilometodskej MC Nezbedko, na Szechenyiho MC Rybicka a na Bitunkovej (MC Vlacik).

cocus7
11. jan 2019

Ahojte, je to síce stará diskusia, ale skúsim šťastie. Syn bude mať o pár dní 2 roky, v máji sa chystáme na zápis do škôlky, len zatiaľ nevieme do ktorej. Najbližšie máme MŠ Soltesovu, potom Cirkevnú a P. Blahu. Prosím napíšte mi svoje skúsenosti s týmito škôlkami, budem vám veľmi povďačná 😊

Strana
z2