icon

Spievali vám v škôlke uspávanky?

18. okt 2025

Ani neviem prečo, ale zaujímalo by ma, či aj vám ako deťom v škôlke učiteľky spievali keď ste išli spať. Ak áno, spomínate si aké?
Ja si pamätám, že len jedna z mojích učiteliek spievala a bola to konkrétne "Bola raz malá, malá hviezdička".

anonym_5ddbfe
18. okt 2025

@anonym_autor nie nespievali

diewcatqoo
18. okt 2025

Malu hviezdicku si pamatam, ale nie ako uspavanku, ale ako normalnu pesnicku, ktoru sme sa tam ucili a spievali spolocne. Uspavanky nam nespievali, ale citali rozpravku. Rovnako tak to mal aj moj syn v dvoch skolkach, ktore navstevoval - pred spanim citana rozpravka.
Ake dalsie pesnicky sme tam spievali, tak to mi takto nezide na um. Uz je to viac, nez 30 rokov.

anonym_31c6ab
18. okt 2025

@anonym_autor pred spaním nie, to nám čítali rozprávky, ale uspávanky nám spievali, asi v rámci hudobnej si myslím

anonym_1c1533
18. okt 2025

Pametam si ako nam pustali rozpravku,vtej dobe este z gramofonu,tie velke platne.Aj rozpravku si pamatam,co pustali ale presny nazov som zabudla.Ale mari sa mi,ze sa to volalo Ladova kralovna.

sissy27
18. okt 2025

@anonym_autor nie, ale citali nam rozpravky a teda to som urcite ocenila viac ako uspavanku 😃

barka1
18. okt 2025

Rozprávky si nepamatam.
Pamatam si pre mna v tu dobu morbidne skladby od Čajkovského Chorá babika - Smrt babiky - Nová babika, 🤦🏻‍♀️😂

ukgirls
18. okt 2025

ja som v skolke pracovala a nie nespievali sme -by deti pri mojom speve ani nezaspali lol ..ale cistali sme knizku pripade ak bolo vela prace pustila sa vynimocne na kazete ...

vanilla17
23. okt 2025

Ja si pamätám že nám púšťali kazety v rádiu. Marí sa mi o nejakých zvieratkách v lese a ten šuchot dažďa.