icon

Sťahovanie do Bratislavy a škôlka

trankvila
8. júl 2017

Dobrý večer maminky,vzhľadom k tomu,že pochádzame z východu, kde niet práce, rozhodli sme sa presťahovať do Bratislavy. Tam kde sme bývali pred tým, sme zapísali dcérku do škôlky, aj keď 3r.bude mať až v decembri, bezproblémov nám ju zobrali.A teraz ten hlavný problém, počula som, že štátne škôlky v Bratislave požadujú trvalý pobyt v BA,presnejšie, v akej časti BA byvas, tam hľadaj škôlku. Bratislavčanky,ako to teda je?My ideme do podnájmu, kde trvalý pobyt určite nedostaneme,máme vôbec šancu na škôlku? Či musíme riešiť súkromnú? Ďakujem za všetky odpovede😉

Strana
z2
esther03
9. júl 2017

@liz_lemon na podzahradnu, tak neviem ci to je k Vrakuni alebo Biskupiciam

nellita
9. júl 2017

Prihlášky do škôlok sa uz davali,tento rok sa asi uz neda dohlasit,mne dceru nezobrali a to som bratislavčanka,riesim sukromnu

andyndy21
9. júl 2017

My sme davali prihlasku do inej mestskej casti, ako mame trvaly pobyt, pretoze sa tam do pol roka stahujeme a zobrali ho, aj ked do inej skolky (dubravka), viem ze problem este nebol vo vrakuni a podun. biskupiciach (mam tam kamaratky, co im zobrali decka okolo 3 r) a v petrzalke je zla situacia..Ak Vam nevadi vozit dieta cez celu Bratislavu inde, tak sa da škôlka vybaviť, ibaže už je po prihláškach, takže asi až buduci rok, pripadne po nasťahovaní sa treba informovať tam, kde sa stahujete..

sasa1310
9. júl 2017

@trankvila a trvalý pobyt ste si ako vybavili, keď idete do podnájmu?
Podľa mňa aj s trvalým pobytom hľadať škôlku v auguste bude dosť problém

matenka
9. júl 2017

@trankvila v stupave bez sance, nie je tu umiestnenych cez 120 deticiek, tu je tento rok 10 prvackych tried, len pre zaujimavost kolko deti tu zije 😉

trankvila
autor
10. júl 2017

@sasa1310
Ešteže niečo také existuje

lulu0123
Autor odpoveď zmazal
ppucherko
11. nov 2017

@trankvila Trvaly pobyt v Bratislave sa da aj "prenajat". Staci si do googla dat vyhladat "virtualny trvaly pobyt".

midomiso
5. mar 2019

Škôlka Senec

Strana
z2