Stres z nástupu do škôlky
chcem vas poprosit o radu, pretoze uz skutocne neviem co vymysliet. Malu vzali do skolky necakane ked sa uvolnilo miesto posledny septembrovy den tohto roku. Lenze bola len 2x a uz sme ostali so soplami doma 10 dni, opakovalo sa to uz 3x cize dokopy v skolke bola mozno ja neviem 10x´? aj to najdlhsie na 5 dni vkuse. Naposledy od pondelka odkedy nastupila po chorobe to je cely den ked pride domov len plac az sa pozvracia od nervov. Pritom sme uz dohodnute, ze teda chodim po nu opat na obed domov a spi doma od vcera pretoze to sa uz nedalo takto...uz robim vsetko mozne aj po dobrom aj ignorujem jej plac, aj rychlo odputam pozornost...a pritom v skolke ked odidem je uz dobre, prestane, upokoji sa, pohra sa, sice nechce jest /predtym jej chutilo spala vsetko aj to co doma nechce/ ma strasny stres zo spania v skolke a odvtedy tam vobec nechce chodit navyse ju vraj nejaka kamaratka z triedy bije /viem, ze je tam jedna mala bitkarka ale ucitelky to furt riesia a zasahuju do toho/ napriek tomu ona tam nechce chodit a tie cirkusy rano su priam hystericke...place ona a ked ju odovzdam a nevidi ma tak placem aj ja. Ked po nu pridem o 12tej tak do 21tej kym nezaspi nehovori o nicom inom len o tom, ze tam zajtra uz nepojde a stale place. Rano zazvoni budik tak ju pomaly zobudzam, ze ideme do skolky a vysvetlujem jej, ze sa tam len pohra s detmi a pridem naobed, ze spat tam nebude a zas vsetko odznova bez pomoci. Ja viem, ze si musi zvyknut ale poradte mi, pretoze ja som svojej mame robila to iste az do 5tich rokov...tak neviem kazda rada dobra

@kepassa Pises, ze si doma. Ja by som ju nechala doma, vobec by som neriesila skolku, a skusila by som mozno o 2-3 mesiace. A mozno, ze sama sa tam bude pytat znova ... Potrebuje asi dozriet a hlavne sa ukludnit, netreba zbytocne stresovat dietatko. Drzim palce. Nas to este len caka od septembra, mala vtedy bude mat 3,5.