icon

Syn ublížil kamarátovi v škôlke

29. apr 2021

Caute. Idem sa opytat ako by ste riesili situaciu ak by vase dieta niekomu v skolke ublizilo?
Ide o to ze syn ublizil kamosovi s ktorym sa hrava ma ho rad atd. No dnes rano nam dohovarala ucitelka ze im mama rano toho chlapca hovorila co sa stalo.
Ucitelka vec nevidela cize nevie kedy a co sa presne stalo.
Ma info len od mamicky.
Ta vec nechce riesit vraj. No mrzi ma to.
Ozvat sa dako mamicke a ospravedlnit sa ci?
Dik

Strana
z2
autor
29. apr 2021

@mandarinka555 no tak vraj to bolo tak ze sa hrali a moj syn mal byt akoze havko 🤷🏼‍♀️ Tak ze on vrcal stekal atd no a v tej hre ho vraj kusol🙈🙈
Taku verziu mi povedal syn.
Vraj mu povedal aj dva krat prepac
Tak teraz neviem no. Fakt ma to stve lebo nato ze je aky je este nikoho nikdy nekusol.
Hej urcite vie aj on vytrhnut hracku,strcit niekoho atd ale teda toto ma normalne nastvalo

mandarinka555
29. apr 2021

A nechceš skúsiť ich konfrontovať ? Ja by som bola zvedavá aj na to, čo povie ten druhý chlapček.

pribinak
30. apr 2021

Pokial je to takáto jednorazová záležitosť ja by som z toho dramu nerobila.
No bože, jeden hryzanec.

Iná záležitosť by ak by sa to opakovalo, ucitelka či ini rodičia by sa na dieťa sťažovali
Iné by bolo ak by sa syn presadzoval agresívne medzi deťmi. Ale toto je zrejme naozaj situácia ktorá vznikla v zápale hry.
Take niečo že emócie ovládli hru sa stáva aj starším deťom a nie je to nič úmyselne

Ja by som to nechala tak. Syn sa ospravedlnil. Povedala by som tuto verziu učiteľke.

Niektorí rodičia robia fakt dramu.

Strana
z2