icon

Syn v škôlke klamal

smesmesmejko
12. okt 2016

Ahojte maminky, zaujímal by ma nestranný názor na problém, ktorý sa u nás dnes vyskytol a neviem, ci ho riešiť, ako ho riešiť..... skrátka, keď bol dnes tatik pre deti,tak Jakubkova učiteľka povedala,ze Jakubko klamal, na otázku "v com?" reagovala "že on vie v com...." keď sme sa doma rozprávali so synom trošku zmarené nám vysvetľoval situáciu z plávania,z ktorej som pochopila,ze páni učiteľka tvrdila,ze niekde bol a on ze nebol.... nikdy,naozaj nikdy sme nemali problém u syna s "klamanim" ☹ tak nemám rada tento výraz u detí ☹ vždy sa ku všetkému prizná, keď niečo urobí a on už skoro s plačom nám tvrdil, ze tam nebol, ze páni učiteľka ma asi zlé očká.... majú páni učiteľku,ktorá už má svoj vek a z deti je veľakrát nervózna...syna doposiaľ všetky učiteľky chválili,a ja mu verím, dcérka si rada prekrývajú realitu,ale on nikdy.... teraz neviem, ci to mám ešte nejak riešiť a riskovať konflikt alebo to už radšej nechať tak....? Čo by ste robili v našej situácii?

Strana
z2
jojojo30
7. jún 2021

@klip0 lebo som zabudla sa spýtať ale nevadí opýtam sa veď ráno a je chápem ďakujem ti za odpovede

Strana
z2