icon

Syn v škôlke nespolupracuje: Ako to zvládnuť?

21. mar 2024

Ahojte, syncek bude mat cerstvo 3 roky, do skolky ho dat neviem bohuzial, takze navstevuje kruzky. Su na nom aj mladsie deti, aj starsie, ale ten moj robi sprostosti.
Nefarbi, radsej olizuje a ochutnava, ked pracuju s pieskom, tak nesedi n azadku a hraje sa, ale rozhodi, chcem aby bol s detmi, aby nebol so mnou stale doma a ihrisko dookola. Na ihrisku zas bud chore alebo male deti. Ja neviem, co mam uz robit.. Doma sa takto nesprava.... Je mi trapne aj luto.

Do skolky mi ho vedia zobrat sz v 4,5r...... Ja sa dovtedy asi zblaznim.

Doma sa zas nudi, neviem ho zabavit tak kvalitne, tiez mam svoje, pomaha mi upratovat, hrajeme sa, citame si... Ale ja nie som skolka ani kruzok a mam strasne vycitky, ze ho neviem zabavovat.

Kamosky tiez nemam, som nestastlivca. Mala som 1 tiez s o synom, ta sa odstahovala. Mam uz na vsetko nervy.

A druha vec, byvame daleko od rodiny a mojich kamaratok z detstva. Proste sme sami.

Prepacte za vylev...

Strana
z3
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2024

@evkatk My s manzelom sme dosledni vo vychove. Nepustim, len kvoli tomu, ked place. Da sa s nim dohodnut. Nikdy nebol ten typ dietatka, ze zacne vrieskat v obchode, ked nieco chce. Je priatelsky a mily chlapcek.
Na kruzkoch ale ako keby to nebol moj syn. 😔 Moze za to aj to, ze sme madari a chodi na slovenske kruzky? On je tiez madarsky hovoriaci. Rozumie, ale nie vsetkemu. Ovlada uz zaklady slovenciny.
Ak sme u nasich, pocuva, poslucha - tiez madari.

Strana
z3