icon

Trojročné dieťa uteká v dave a v obchodoch

marina1111
26. nov 2016

Ahojte.poradte ako zvladat situacie ked dieta (3roky) odmieta drzat ma za ruku a hoc kedy sa rozbehne v dave prec pomedzi regale v obchode.je to naozaj nadprirodzeny vykon ustrazit ho.on vie zmiznut za dve sekundy. Bojim sa ze sa strati, par krat sa stratil no on si to neuvedomuje. Ja uz neviem ci ho pripnut na voditko alebo kupit GPS hodinky. Je to pre mna stres on nevydrzi sediet pri mne ani dve minuty a vyzeram ako sibnuta ked ho vsade iba nahanam. Ked ostane sam vobec ho to netrapi.

Strana
z5
bubelko
27. nov 2016

@katka253111 no vzpieral, ale len zo zaciatku, potom pochopil a v tych 3r uz to stacilo len ako vyhrazka. raz alebo 2x som ju musela splnit. potom uz naozaj stacilo len povedat.

alicka850
30. nov 2016

@dejna20 mas pravdu, ja som len napisala, že aj u dvojročneho platí, že ak sa nedrží na chodníku za ruku, ide do kočíka, či sa mu to páči, alebo nie. Dôslednosť od malička. Tým som chcela povedať, že aj autorka by možno mohla uplatniť tento princíp. Iné nič 🙂

tinka2306
4. máj 2017

@marina1111 ahoj asi reagujem trochu ale som normalne udivena z tych dokonalych mamiciek ktorych teoria je " nevies si dat rady s deckom". Presne toto ja zazivam.uz vyse roka.obchody nehrozia. A ked aj. To je len krik utekanie jacanie hadzanie sa o zem. A to moze dostat. ! Mozem odist! Mozem mu po dobrom! Po zlom! Mozem mu zatrhnut to a to! Moze nedostat to a to! Aj taak si robi po svojom !! Takze tieto traaapne nazory od mam si nevsimaj. Tiez uz vyse roka stale vsade len pocuvam ake je moje dieta nevychovane zle a neviem ake. Cele nase dni su len nahananie. Kricanie. Sustavne robi to co som mu 100x zakazala.za co 100x dostal.a neda sa mi vysvetlit! Boli sme aj u psychoga a neurologa.a vy dokonale mamicky si predstavte. Existuju aj nejake diagnozy! Aj nejaky zmeny na mozgu ktore vam ukaze eeg vysetrenie! Neviem ci vam hovoria nieco hyperkyneticke poruchy.a ak nie.tak si to nastudujte a odpustite si tie trapne pripomienky vsade ake su mami takychto deti makke a neviem ake a ze decka su nevychovane. Si mozte pokecat so psychologmi a psychiatrami.a verte mi! Vychovou to nie je
Autorka sorry, neviem ci ma vase dieta nejake aj ine chovanie. Nemyslela som tak ze aj vase ma nejaku diagnozu. Ja tu len apelujem na to ako vsetky mudre mamicky ktorych deti posluchaju si stale melu svoje o vychove👍

sisa1909
28. máj 2017

@malabiba to myslíte vážne??? Ako podľa vás to je normálne?

sisa1909
28. máj 2017

Tak mu dajte poriadne na zadok. Veď toto si nemôže dovoliť. Mne raz capla malá a v momente jej letela naspäť a to bolo prvý aj posledný krát. Neexistuje akceptovať takéto správanie! A samé sa to nevyrieši maximálne sa to zhorší.

sisa1909
28. máj 2017

@charlie1980 panebože. Áno určite ho treba pochváliť. Strieskat ho treba!

evka_r
16. apr 2025

@marina1111 prosím Vás veľmi ma zaujíma ako je tomu dnes ...taký živel mám aj ja

Strana
z5