icon

Učiteľky sa sťažujú na môjho 4,5 ročného syna

lala0950
2. okt 2020

Mam pocit že som ako matka zlyhala.
Mam synčeka 4,5 ročného a vkuse sa na neho učiteľky sťažujú že kričí nahlas rozprava,berie detom hračky že to je jeho,minule do spolužiaka hodil kamienok :(
Každý deň ked pridem do škôlky učiteľky vravia že sa zhoršil,že je zlý ako keby na seba uputaval pozornosť.
Maly je inak šikovný dobre vychovaný,ale neviem kde som urobila chybu.
Iné deti sú také kludne a on kričí zjape a vraj aj deťom v škôlke rozkazuje
Som nešťastná :(
Syn je jedináčik

Strana
z2
makova333
3. okt 2020

@lala0950 ako sa spravas ty a otec dietata? Dieta odpoziruje vzorce spravania najmä od svojich najblizsich. Ak ty si nervak, kricis, zuris, dieta to berie ako standardny sposob spravania. Ved aj mama to robi. Netvrdim, ze tablet je nieco super pre tak male dieta, ale primarnu pricinu by som v nom nehladala. Zamerala by som sa na svoje spravanie a spravanie otca dietata.

jankapepe
4. okt 2020

@lala0950 doma sa správa ako??

lala0950
autor
4. okt 2020

Doma je normálny ked skriknem je normlany... pekne sa vie vyhrať je kľudný

sense
4. okt 2020

@lala0950 odpovedala si si sama ked skriknes je normalny,tak preto krici aj on v skolke ked chce aby bolonako on chce

jankapepe
4. okt 2020

@lala0950 a keď neskriknes tak normálny nie je?

beatrix85
Odpoveď bola odstránená
jankapepe
4. okt 2020

@tweexe ty nemáš deti že.....?

lianka123
4. okt 2020

@lala0950 nezlyhala si, minule som sla do skolky pre syna a 5rocny chlapcek do mna hodil 10cm kamen, bolelo to dva tyzdne, chlapceka aj pani ucitelku som upozornila, ale neberiem to ako zlyhanie matky chlapceka. Proste deti skusaju

maciatkolulu
4. okt 2020

@lala0950 takže podľa mňa sa na výchovné dieťa učiteľky nesťažuju, brat deťom hračky a kričať po nich, hádzať kamene, nepôsobí ako výchovné dieťa. Výchova spočíva aj v interakcii s druhými deťmi, doma sa nemusí deliť, doma nemá s kým bojovať. Píšeš, že aj na ihrisku rozkazu je, tak predsa skúste začať vychovávať aj v tomto a nie len pozdraviť a poďakovať atď... 4,5 už nie je malé dieťa. Ma sa vedieť chovať v kolektíve,nie trhať hračky z rúk a tvrdiť, že sú jeho... Na jednej strane píšeš, že malé dieťa a druhej hrával hry na tablete, kde sa zabíja???? To je výchova, prepáč, môj sedemročný také hry nevidel. Tablet nedám do rúk, iba občas tlf v aute. Takže ano, chybu ste urobili aj vy ako rodičia. Netreba psychologa, treba vychovávať aj v sociálnych vzťahoch...

Strana
z2