Útek zo škôlky
Pekný večer babule...
Mám takú vec.... Môj päťročný syn mi pred pár dňami rozprával o tom, ako so spolužiakom zo škôlky plánujú útek..... Sprvoti som tomu nevenovala nejak extra pozornosť a prišlo mi to smiešne.... Ale červíček pochybnosti hlodal toľko, až som sa ho na to začala vypytovať.... V tej malej hlavičke si zosnoval plán: keď pôjdu zo škôlky na prechádzku, skryjú sa za kríky a potom utečú.... na vlak do Bratislavy! Do Zoo a do Bory Mall! 😀 Strašný smiech ma chytil, ale potom som si uvedomila, že mám problém..... Drobec rád chodí do škôlky a dôvod, prečo chce ujsť, je ten, že kamarát "Maťo ešte nemá detský lístok na vlak a nikdy nebol skákať v Boroch".... Riadne bizardný problém, ale neviem si rady, ako sa zachovať.... na jednej strane nechcem sklamať jeho dôveru a rázne mu to zakázať, aby nenadobudol pocit, že v budúcnosti predomnou musí čosi tajiť....ale na druhej strane sa seriózne obávam, pretože si to nedá rozumne vyhovoriť.... dokonca si pripravil mapu!!!!
Tiež si myslím, že najlepšie bude upozorniť pani učiteľky a jemu to nejako vyhovoriť...Keby ste im s Maťom urobili výlet do Bory Mall?
@zuzula85 neviem aky mas vztah s rodicmi toho matka, ale ja by som ich oboch vzala von a zaskakat si alebo nieco, tak budu mat spolocny zazitok a prejde ich chut na utek....ale inak by som aj ja vysvetlovala, ze to bude potom problem s policiou a ze to nie len tak, aby taki mali sami cestovali atd alebo mu povedz, ze by si bola smutna keby siel takto bez teba....
Pani učiteľkám určite poviem.... Skúsim navrhnúť Maťkovej maminke, že si ho "požičiame" na nejaký výlet.... Ďakujem za rady 😀
Nechcem ta strasit ale viem o jednom pripade kedy dieta odislo zo skolky bez toho aby si to ucitelky vsimli - islo cez cestu za babkou a o dvoch pripadoch kedy rodicia dosli pre dieta a ucitelky ani nevedeli ze ich odviedli. Urcite by som synovi vysvetlila ze zo skolky sa neuteka a ked chce mozeme ist na vylet a zobrat aj kamarata
Ja sama som ako patrocna utiekla zo skolky, ale bolo to spontánne rozhodnutie. 😂 Mamina má našla pred barakom na ihrisku na hojdačkach a odviedla ma späť do skolky. Ani vlastne neviem, či si to ucitelky všimli 😄 V každom prípade, som tam dobre dostala po riti. ..
@zuzula85 Jeeeej aki zlati su,som sa dobre zasmiala 😀 aj ja mam 5 rocneho a to si radsej ani nechcem predstavit....radsej im tie ich velke sny splnte a bude po probleme 😀
Môj syn ako päťročný zo škôlky utiekol, teraz sa na tom už len zabávame, ale vtedy by sa nám krvi nedorezal, lebo učiteľky, keď zistili, že tam nie je, hneď zmobilizovali oboch rodičov a bolo to ako v horore. Syna sme nakoniec našli pred našími dverami ako sedel a čakal, kedy sa vrátime domov. Vraj sa mu tam nepáčilo, nemal sa s kým hrať, tak ušiel.
Aha presne pred 2 mesiacmi, dvaja 5r. skolkari v rusku par dni planovali utek zo skolky ze si pojdu kupit auto Jaguar. s lopatkami si von podhrabali plot a potom podliezli a utieli, az pred dilerom Jaguara ich zastavila jedna zena a zaviedla na policiu.
http://www.themoscowtimes.com/news/article/russ...

skus mu vysvetlit, ze pani ucitelka (a aj ty) by mala velky problem s policiou. Pre istotu by som upozornila aj ucitelky, aby davali na nich pozor 😉