icon

V akom najnižšom veku vám vzali dieťa do škôlky?

katuskamala1
3. jan 2023

V akom veku najskôr vam vzali vase (alebo co poznate) deticky do škôlky (nie jasliciek!)? Otazka vhodnejsia skor pre tych co su v dedinach/mensich mestach lebo vo velkych je problem umiestnit i vyse 3rocne dieta do skolky co mi je jasne..

Strana
z2
elementissa
3. jan 2023

2r1m..ale je to súkromná škôlka. Tam berú aj maličké deti a nemajú požiadavky na odplienkovanie či jedenie.. pomôžu dieťaťu s čím treba. Ale zaplatíš si... 700€ na mesiac

diewcatqoo
3. jan 2023

@zuzanockamt prosim, mozes ma citovat, kde presne som napisala, ze v meste sa urcite mini dieta nedostane do skolky? Dakujem.

zuzanockamt
3. jan 2023

@diewcatqoo Narážala som na všeobecný názor na tento problém, ale aj ty to vo svojom príspevku píšeš. No toto sa dlhodobo traduje o mestách, že sa tam do MŠ 2-2,5 ročné deti nedostanú.

pininka1
3. jan 2023

U nas beru aj do statnej 2rocne, bez plienky. Aj moja tak isla.

daffodil3007
3. jan 2023

@katuskamala1 Žilina, štátne, presne 3r, berú do decembra

mirka438
3. jan 2023

@katuskamala1 moja mala 2,5 presne. Ale ma aj spoluziacku tusim o mesiac, max.2 mladsiu. O tej vela neviem ale moja napriklad bola odplienkovana a vie sa sama najest. Obliect sa nevie a ani nerozprava.

katuskamala1
autor
3. jan 2023

@elizabet173 nie nie asi sme sa nepochopili. Nie je na mna naviazana. Pekne zamava a posle pusu ked si vyberie spolocnost, mna posiela ta het :D

evita2222
3. jan 2023

@katuskamala1 dcérka mala 1 rok a 11 mesiacov keď ju prijali do škôlky. Bola odplienkovaná, vedela sa sama obliecť. Bola to dedinská jednotriedna škôlka, čiže až po predškolákov. Mali ju tam všetci veľmi radi.

slavomira236
3. jan 2023

@katuskamala1 v našej berú od 2 rokov v najmenšej triede

kris_tin257
3. jan 2023

2 roky a 2 mesiace

slavkab
3. jan 2023

@katuskamala1 syn isiel, ked mal 2r a 3 dni, nerozpraval este, no bolo to s tym, ze ked sa neadaptuje, tak este pockame...plakal dvakrat aj to len chvilku, ucitelky povedali, ze tam patri tak uz ostal...zalezi od dietata, on bol odjakziva spolocensky, mal rad deti a nove dobrodruzstva

stvura
Odpoveď bola odstránená
majcinka212
24. feb 2023

u nas beru od 2. staci ze ma 2 roky do 15.9. 🙂

Strana
z2