V akom najnižšom veku vám vzali dieťa do škôlky?
V akom veku najskôr vam vzali vase (alebo co poznate) deticky do škôlky (nie jasliciek!)? Otazka vhodnejsia skor pre tych co su v dedinach/mensich mestach lebo vo velkych je problem umiestnit i vyse 3rocne dieta do skolky co mi je jasne..
@zuzanockamt prosim, mozes ma citovat, kde presne som napisala, ze v meste sa urcite mini dieta nedostane do skolky? Dakujem.
@diewcatqoo Narážala som na všeobecný názor na tento problém, ale aj ty to vo svojom príspevku píšeš. No toto sa dlhodobo traduje o mestách, že sa tam do MŠ 2-2,5 ročné deti nedostanú.
U nas beru aj do statnej 2rocne, bez plienky. Aj moja tak isla.
@katuskamala1 Žilina, štátne, presne 3r, berú do decembra
@katuskamala1 moja mala 2,5 presne. Ale ma aj spoluziacku tusim o mesiac, max.2 mladsiu. O tej vela neviem ale moja napriklad bola odplienkovana a vie sa sama najest. Obliect sa nevie a ani nerozprava.
@elizabet173 nie nie asi sme sa nepochopili. Nie je na mna naviazana. Pekne zamava a posle pusu ked si vyberie spolocnost, mna posiela ta het :D
@katuskamala1 dcérka mala 1 rok a 11 mesiacov keď ju prijali do škôlky. Bola odplienkovaná, vedela sa sama obliecť. Bola to dedinská jednotriedna škôlka, čiže až po predškolákov. Mali ju tam všetci veľmi radi.
@katuskamala1 v našej berú od 2 rokov v najmenšej triede
2 roky a 2 mesiace
@katuskamala1 syn isiel, ked mal 2r a 3 dni, nerozpraval este, no bolo to s tym, ze ked sa neadaptuje, tak este pockame...plakal dvakrat aj to len chvilku, ucitelky povedali, ze tam patri tak uz ostal...zalezi od dietata, on bol odjakziva spolocensky, mal rad deti a nove dobrodruzstva
u nas beru od 2. staci ze ma 2 roky do 15.9. 🙂

2r1m..ale je to súkromná škôlka. Tam berú aj maličké deti a nemajú požiadavky na odplienkovanie či jedenie.. pomôžu dieťaťu s čím treba. Ale zaplatíš si... 700€ na mesiac