V čom nesiete veci do škôlky?
Maminy prosím sos. Je toho fakt veľa veci pre malého plus čo škôlka nakázala toaletak atď. To mám ísť s kufrom? Ideme prvý krát takže neviem či nebudem od veci s igelitkami? V čom to nesiete vy?
@denden77 a ostatné veci v čom?
Hygienicke veci a plachtu vo velkej papierovej taske z drogerie. Pyzamo, papuce, flasu a nahradne oblecenie ma v ruksaku.
Za mna v pohode, snad nepojdes s toaletnymi papiermi v ruke.
Tiez tak -D jedna darcekova taska vacsia z DM papierova, v nej mam hygienicke -co nakazali v instruktazi, jedna igelitka biela, v nej mam prezuvky a kosicek s nahradnymi vecami - to ide do skrinky. A do rucky malemu malu osobnu tasticku, v nej si sam nosieva do triedy v pondelky pyzamko, uteracik a raz mesacne pasticku s kefkou, to odovzdava pančelke pri vstupe 🥰🌺
My máme cestovnú tašku nachystanu🤦♀️😃 ešte dobre ze muž je doma a odnesie nás autom. Si neviem predstaviť zeby som išla autobusom s dvoma deťmi, kočíkom a taškou do skolky🤦♀️😂
@mikitilik29 haha to mne mama poradila že mám zobrať cestovnú ale ja idem iba kúsok pešo 🤔
My sme nosili par rokov aj perinky, nie len obliecky... jedna mama raz dosla a z auta vybrala velky kos na pradlo, kompletpre 2 deti. Vobec mi to neprislo divne. Ja nosim v latkovych, paperovyxh taskach, do coho sa zmesti.... tasku nam vzdy vratia.
@livka_ jeej to má nenapadlo mu to dať pekne do rupsaciku pyžamko zubnú kefku pastu mydlo super nápad
My máme plný zoznam vecí do škôlky... Palonik, perina, obliečky a bla bla. Radšej som to dala do cestovnej tašky ako keby som to mala po igelitkach ťahať
@blumie veď toto že v ruke nie
My potrebujeme len náhradné oblečenie, pyžamo a malý uteracik tak to si nesie v ruksaku ten tak či tak potrebuje do škôlky keby išli na prechádzku 😊
@mikitilik29 tak to som fakt rada že toto my nemusíme nosiť už ozaj by som brala kufor možno aj dva 😆
@kris_tin257 načo rupsacik na prechádzku? Ženy poučte ma ja fakt idem prvý krát 🤣
Tak my sme z východu😂😂🤦♀️ tu si treba priniesť všetko vlastné 😂😂🤷
Ruksak kvôli tomu aby si mal kde dať vodu, keď sú teplejšie dni občas chodia na prechádzky alebo na iné ihriská tak vtedy musia mať ruksak s fľašou 😊
@mikitilik29 postele dúfam majú 🤣
my nosime nastastie len pyzamo, nahradne oblecko, papuce, toaletak, servitky, vreckovky a napln do mydla a tie hygienicke veci staci kedykolvek prvy druhy tyzden
@kris_tin257 aha takže ešte aj vlastnú fľašku
Tiež mame dlhý zoznam veci, ktoré nesieme a ideme ráno peši, keďže je to tak 10 minút cesty.
Všetky veci som dala do jednej veľkej látkovej tašky z Kik a náhradné veci do skrinky do jednej takej tej sťahovacej tašky, čo sa vie dat na plecia ako batoh. Tiež mame na zozname toaletaky, vreckovky obyčajne, vlhčené, plachty atď.
@dzejsik aj to rozmýšľam že to nejdem trepať hneď v prve ráno chcem si to užiť aj poobede im to môžem priniesť
My nosime v prvy den nahradne oblecko v latkovej taske oznacenej menom, v tej ho bude mat zavesene aj v triede.
Papucky a pyzamko v ruksaku. Inak nenosime nic.
Ak treba hygienicke potreby, kludne na 2. den v igelitke
Bozinku baby, ja ked toto citam... Normalne nechapem. Fakt nie.
U nas skolka - treba papuce, pyzamko, nahradne oblecenie. Ostatne dostane v skolke. Ze balit dieta do cestovky, aby som vsetko odniesla. Ty kokos... A skolne platite na co? U nas v skolke sa plati 15€ skolne plus obedy okolo 50€. A vsetko, co potrebuju, sa plati zo skolneho (toaletny, navlecky na duchny, ...)
RuKsak, ruKsacik...
Keď sa dobre pamätám, tak tých veci nebolo za kufor, stacila veľká Lidl taška, toaletak sme odniesli v original balení co sa v obchodoch predáva po 4 kusy.
@mikitilik29 to fakt? Paplon?
@veronikaszabova Žiaľ, nie všade je to tak. My platíme 25€ mesačne školné a aj tak mam nachystanú obrovskú tašku vecí, ktoré boli na zozname. Ako som spomínala - veľké balenie toaletaku, hygienické vreckovky, vlhčené, nepremokavá plachta, tekuté mydlo atď.
Veci pre seba má v ruksaku a hygienu ako toaletný papier atď v papierovej taške z d&m. Veď normálne vyhrab nejakú tašku doma a ruksak si podľa mňa už mala mať kúpený 🫢
@veronikaszabova u nás treba tiež doniesť vreckovky, jedny vlhčené, 4ks toaletný papier a majú to na pol roka. Mne to nepríde až také strašné.. ja som ešte dala aj toaleťáky navyše
A po dieťa si máte prísť o týždeň keď ich nesiete takto nabalené? 😂Odpadnem že ešte aj toaleťák, mydlo, servítky a paplón. 😱
Dcerine veci samostatne, ved mala to potom v skrinke, triede a ostatné veci do veľkej nákupnej tasky, zase až toľko to nie je.. na nakup nechodíš s kufrom ;)
Ak predsa by to bola halda. Odniesla by som na 2x.

v igelitke.. ale len nahradne handry 🤷♀️😊