V čom nesiete veci do škôlky?
Maminy prosím sos. Je toho fakt veľa veci pre malého plus čo škôlka nakázala toaletak atď. To mám ísť s kufrom? Ideme prvý krát takže neviem či nebudem od veci s igelitkami? V čom to nesiete vy?
@veronikaszabova to kde chodíte do škôlky??? My máme platiť 62€ je v tom strava a pobyt v škôlke a nesieme ráno všetko okrem perin
@simca06022011 my tiež ideme do dedinskej ale zas obliečky ani periny nepýtajú max nepremokavu plachtu 😀
@dominikamacakova rupsacik máme len som nevedela či budem blbá jediná s nejakou taškou 😀
Beriem len maly ruksak, pyžamo, nahradne oblečenie, papuče a fľašu s vodou.
@autor tá taška sa odovzdáva upratovačke, teda aspoň u nás a asi to tak donesie 99% ľudí 😁
Dedina 10km od okresneho mesta, zapadne Slovensko. Kusok od BA (70 km ) 🙂
Synovia uz su skolaci, no situacia u nas v skolke je stale rovnaka. 🙂
@livka_ ešte si zabudla "do triedičky" 🤦😃 vážne pastička?
@babulkomale ano pasticka, moj nosi do skolky male elmexky ktore maju 15ml. A mozes mi vyskocit na hrb pripadne strcit sa mi s tym tvojim pridrbanym komentarom vies kam. Pusinecku ti posielkam.
@livka_ ďakujenkám, strčinkám sa ti kam len chceš aj s pridrbanučkým komentárikom, aj tebe pusinečku posielenkám a zajtra všetkým pančelkám palčeky držinkám ✊✊
Aká si rozkošnučká, keď si naserinkanučkaná a vulgárnučká, nonono ☝️
@babulkomale Vrat sa pod kamen.Tebe je hnede to ako ja veci zdrobnujem ci nie. Venuj svoj zaujem o koment odpovedi autorke na otazku ako obsieranim tych co jej radia.
@babulkomale ale toto už bolo dosť trápne a škaredé od teba. 🤦🏻♀️
@livka_ jej zdrobneninami narozdiel od teba nikomu neubližuje. 🤷
@evaachesa ja som sa len pozastavila nad tym slovom, so smajlom.
Ona zacala nadavat ako posledna chudera. Aspon vieme co sa skryva pod zdrobneninkami, ked sa take ako ona robia chrumkavucke.
@babulkomale ty sa pozastavuj nad vecami co sa ta tykaju a neanalyzuj komentare co ti nie su urcene. Co sa staras aku odpoved ja dam? Pasta ma 75 ml, pasticka 15ml, ked nevies napisat "aha, uz teraz chapem" tak si to aspon urazkami o chudere nezhorsuj.
@babulkomale úplne zbytočne rýpeš lebo sa nudíš. Takých nemám rada.
@babulkomale keď už ideš osočovať pozri sa na svoj pridrbanučký nick. 🥲
Prave som zistila, no co som zabudla - vyhlasenie o bezinfekcnosti 🤦♀️
To takúto kravinu musíš riešiť na nete? Veď si zober veľkú nákupnú tašku. a je to ruksak, nie rupsak 🙄
@belllinka závidím ti tvoj voľný čas ktorý zabíjaš zbytočnými komentarmi 🙏 nemáš niekedy chuť si jebnut hlavu o múr? Možno by ti to došlo....

Inak my do dedinskej sme tiež niesli všetko. Perinu, vankúš, navlecky, uterák... :D