icon

V čom nesiete veci do škôlky?

3. sep 2023

Maminy prosím sos. Je toho fakt veľa veci pre malého plus čo škôlka nakázala toaletak atď. To mám ísť s kufrom? Ideme prvý krát takže neviem či nebudem od veci s igelitkami? V čom to nesiete vy?

Strana
z2
denden77
3. sep 2023

v igelitke.. ale len nahradne handry 🤷‍♀️😊

autor
3. sep 2023

@denden77 a ostatné veci v čom?

blumie
3. sep 2023

Hygienicke veci a plachtu vo velkej papierovej taske z drogerie. Pyzamo, papuce, flasu a nahradne oblecenie ma v ruksaku.
Za mna v pohode, snad nepojdes s toaletnymi papiermi v ruke.

denden77
3. sep 2023

@autorka ostatne u nas netreba 😊

livka_
3. sep 2023

Tiez tak -D jedna darcekova taska vacsia z DM papierova, v nej mam hygienicke -co nakazali v instruktazi, jedna igelitka biela, v nej mam prezuvky a kosicek s nahradnymi vecami - to ide do skrinky. A do rucky malemu malu osobnu tasticku, v nej si sam nosieva do triedy v pondelky pyzamko, uteracik a raz mesacne pasticku s kefkou, to odovzdava pančelke pri vstupe 🥰🌺

mikitilik29
3. sep 2023

My máme cestovnú tašku nachystanu🤦‍♀️😃 ešte dobre ze muž je doma a odnesie nás autom. Si neviem predstaviť zeby som išla autobusom s dvoma deťmi, kočíkom a taškou do skolky🤦‍♀️😂

autor
3. sep 2023

@mikitilik29 haha to mne mama poradila že mám zobrať cestovnú ale ja idem iba kúsok pešo 🤔

ukulela
3. sep 2023

My sme nosili par rokov aj perinky, nie len obliecky... jedna mama raz dosla a z auta vybrala velky kos na pradlo, kompletpre 2 deti. Vobec mi to neprislo divne. Ja nosim v latkovych, paperovyxh taskach, do coho sa zmesti.... tasku nam vzdy vratia.

autor
3. sep 2023

@livka_ jeej to má nenapadlo mu to dať pekne do rupsaciku pyžamko zubnú kefku pastu mydlo super nápad

mikitilik29
3. sep 2023

My máme plný zoznam vecí do škôlky... Palonik, perina, obliečky a bla bla. Radšej som to dala do cestovnej tašky ako keby som to mala po igelitkach ťahať

autor
3. sep 2023

@blumie veď toto že v ruke nie

kris_tin257
3. sep 2023

My potrebujeme len náhradné oblečenie, pyžamo a malý uteracik tak to si nesie v ruksaku ten tak či tak potrebuje do škôlky keby išli na prechádzku 😊

autor
3. sep 2023

@mikitilik29 tak to som fakt rada že toto my nemusíme nosiť už ozaj by som brala kufor možno aj dva 😆

autor
3. sep 2023

@kris_tin257 načo rupsacik na prechádzku? Ženy poučte ma ja fakt idem prvý krát 🤣

mikitilik29
3. sep 2023

Tak my sme z východu😂😂🤦‍♀️ tu si treba priniesť všetko vlastné 😂😂🤷

kris_tin257
3. sep 2023

Ruksak kvôli tomu aby si mal kde dať vodu, keď sú teplejšie dni občas chodia na prechádzky alebo na iné ihriská tak vtedy musia mať ruksak s fľašou 😊

autor
3. sep 2023

@mikitilik29 postele dúfam majú 🤣

dzejsik
3. sep 2023

my nosime nastastie len pyzamo, nahradne oblecko, papuce, toaletak, servitky, vreckovky a napln do mydla a tie hygienicke veci staci kedykolvek prvy druhy tyzden

autor
3. sep 2023

@kris_tin257 aha takže ešte aj vlastnú fľašku

mima172
3. sep 2023

Tiež mame dlhý zoznam veci, ktoré nesieme a ideme ráno peši, keďže je to tak 10 minút cesty.
Všetky veci som dala do jednej veľkej látkovej tašky z Kik a náhradné veci do skrinky do jednej takej tej sťahovacej tašky, čo sa vie dat na plecia ako batoh. Tiež mame na zozname toaletaky, vreckovky obyčajne, vlhčené, plachty atď.

autor
3. sep 2023

@dzejsik aj to rozmýšľam že to nejdem trepať hneď v prve ráno chcem si to užiť aj poobede im to môžem priniesť

mamatroch
3. sep 2023

My nosime v prvy den nahradne oblecko v latkovej taske oznacenej menom, v tej ho bude mat zavesene aj v triede.
Papucky a pyzamko v ruksaku. Inak nenosime nic.
Ak treba hygienicke potreby, kludne na 2. den v igelitke

veronikaszabova
3. sep 2023

Bozinku baby, ja ked toto citam... Normalne nechapem. Fakt nie.

U nas skolka - treba papuce, pyzamko, nahradne oblecenie. Ostatne dostane v skolke. Ze balit dieta do cestovky, aby som vsetko odniesla. Ty kokos... A skolne platite na co? U nas v skolke sa plati 15€ skolne plus obedy okolo 50€. A vsetko, co potrebuju, sa plati zo skolneho (toaletny, navlecky na duchny, ...)

viestta
3. sep 2023

RuKsak, ruKsacik...
Keď sa dobre pamätám, tak tých veci nebolo za kufor, stacila veľká Lidl taška, toaletak sme odniesli v original balení co sa v obchodoch predáva po 4 kusy.

palicka
3. sep 2023

@mikitilik29 to fakt? Paplon?

mima172
3. sep 2023

@veronikaszabova Žiaľ, nie všade je to tak. My platíme 25€ mesačne školné a aj tak mam nachystanú obrovskú tašku vecí, ktoré boli na zozname. Ako som spomínala - veľké balenie toaletaku, hygienické vreckovky, vlhčené, nepremokavá plachta, tekuté mydlo atď.

dominikamacakova
3. sep 2023

Veci pre seba má v ruksaku a hygienu ako toaletný papier atď v papierovej taške z d&m. Veď normálne vyhrab nejakú tašku doma a ruksak si podľa mňa už mala mať kúpený 🫢

dominikamacakova
3. sep 2023

@veronikaszabova u nás treba tiež doniesť vreckovky, jedny vlhčené, 4ks toaletný papier a majú to na pol roka. Mne to nepríde až také strašné.. ja som ešte dala aj toaleťáky navyše

evaachesa
3. sep 2023

A po dieťa si máte prísť o týždeň keď ich nesiete takto nabalené? 😂Odpadnem že ešte aj toaleťák, mydlo, servítky a paplón. 😱

simca06022011
3. sep 2023

Dcerine veci samostatne, ved mala to potom v skrinke, triede a ostatné veci do veľkej nákupnej tasky, zase až toľko to nie je.. na nakup nechodíš s kufrom ;)
Ak predsa by to bola halda. Odniesla by som na 2x.

Strana
z2