Váha 4,5 ročného chlapca
Ahojte maminy dnes som bola na preventívke so synom 4a pol ročným a prekvapila ma reakcia pediatričky že je trošku chudý žeby mal vážiť viac.má 19kg je to OK?lebo papá mi normálne.a behá celé dni.vďaka
moj ma tiez 4,5 roka, 111 cm a 20 kil. A Patri medzi najvyssich v triede(a to je tam najmladsi), a pri tom nie je nejaky chuducky, taky normal. Tak klud, doktorka moc tabulkuje
Náš Jakub váží 19kg cca +-pol kila. Výška cca 108cm. Nepríde mi chudý. Je taky akurát. Nožičky ruky normálne svalnate..nie je ako pavucik. Stále je v pohybe.. myslím že vaša váha je ok pokiaľ je zdravý nie je o čom 🙂
4,5 r. má mať 19 kg? Deti v prvej triede majú bežne 20 - 22 kg. a je to úplne v pohode...niekedy je lepšie keď dieťa váži aj troška menej ako viac lebo keď vidím tie obézne spolužiačky mojich detí tak to je hrôza. 10-11r. slečny 55-60 kg.
Moj syn ma 2r.7m a ma 13,5kg a dcera ma 5r.2m. a ma 15,6kg...je to velmi individualne..
Podla mna vazi dost na tu vysku,moj ma 7rokov meria 128cm a vazi 23kg.
Moj mal v januari 4roky meria 94cm a ma 12,5kg.problem z jedenim nema ziadny.dcera co ma 7r vazi 17kg a dcera co ma 9r vazi 19kg.podla mna tvoj ma tak akurat len ta tvoja doktorka sa my nezda.oni maju nejake tabulky co sa nimy riadia.keby som sla k tvojej doktorke z mojimy detmy tak by povedala ze su podvyživené.problemy nemame ziadne su zdrave ako rybicky a to je hlavne
Ahoj, ziadne obavy mat nemusis. Moja dcerka ma 4,5 roka, je dost vysoka, urcite ako 5 rocne deti. Ma 17,5 kg a doktorka je spokojna, ze radsej vidi stihle deti, lebo detska obezita sa siri ako mor 🙂
Môj syn má o mesiac 5 a má len cca 15 kg. Naša pediatrička je dobrá a sķúsená a povedala, ze každe dieťa ma svoje tempo. Ak dobre je, nerieš.
Môj brat keď išiel do prvej triedy mal 14 kg dnes je z neho chlap ako hora 😉 jeden z tých štastnejšich môže zjesť prasa na posedenie a nepriberie ......
Moj ma 4 aj 4.mes 17.5kg a 102 cm

@lucia006 mas nejaku divnu doktorku, lebo tvoje dieta ma k svojej vyske idealnu vahu, dokonca by kludne mohol vazit aj menej. Moj v tom veku vazil cca tych 18-19 kg a chudy nebol vobec, skor som mala niekedy opacny pocit...