Zatvárajú sa škôlky kvôli chrípke a žltačke?
Čaute, ako sú na tom u vás škôlky? U nás v meste 2 zatvorili vraj pre vysoký výskyt chrípky a žltačky 🫣
BB kraj, od zajtra bude naša MŠ tiež zatvorená, základné školy sú už tiež...nedivím sa, je to predsa takto každý rok, chrípková epidémia. Učím v MŠ a zo 17 detí prídu už len 3? Nie je teda o čom. A tiež sme doma už chorí, ja som dnes skončila dokonca s ATB.
U nás tiež obe školy zatvorené už od minulého týždňa, ms je otvorená od vcera
Aj skoly.. od pondelka cela ZS zavreta
Aj školy
u nas sice skolka a skola este otvorene, ale uvidime dokedy...tiez mam obe deti doma...
U nás normálne fungujú. MŠ aj ZŠ všetky v meste.
ano je dost pripdov zltacky na infekcnom na kramaroch a aj chripka je
našu mš zatvárajú od zajtra a čo je na sídlisku zš boli zatvorení min týždeň a od zajtra sú znova
Bratislava Podunajské Biskupice od Utorka zavreté 3 škôlky. Aj syn je doma, my sme, našťastie zdravý.
Zatiel otvorené ale už minulý týždeň bol na hrane že z 40deti bolo 16 tento týždeň chýbajú ešte aj 2 ďalšie učiteľky oproti minulému tak uvidíme do kedy
Cela nasa mestska cast ma zavrete skolky a aj vela skol uz zavreli.
Autorka, kde je to u vás v meste?
Dcéra je predskolacka, v pondelok ich bolo 8 (z 25) a od utorka 4ia. su v nahradnej skolke, kedze nasu prerabaju. Zvysne triedy v náhradnej skolke nemaju taku chorobnost, tak funguju normalne so 4mi detmi v triede
@jakubrianka Dolný Kubín
🫣🤕to už aj tam zúri VHA?
Skôlka zatial spajaju deti, ale skola bola od minuleho stvrtka do pondelka, v utorok nastup a odvcera su opät zatvoreni. Kosice.

Prerusili nam prevadzku. Ja sama som doma s chripkou. Nedivim sa toto musi byt vsade