Zmiešaná trieda v škôlke
Baby moja mala ide teraz do skolky ale bude v zmiesanej triede od 3-6 r. Rozmyslam ci to je vobec dobre . Nemala by mat okolo seba len rovesnikou? Stretli ste sa s tym? Som zaskocena ....
Ja som mala tiež ten problém - neochotná riaditeľka - proste "Nedá sa a hotovo", tak môj drobec musel ostať so staršími.... Teraz mu všetci odišli do školy, ostalo 5 detičiek - som zvedavá aký zlepenec zase urobia ☹ ☹ ☹
@vall1319 inak napr. starši syn ten sice boli vekovo rovnaky ale stale ich menili a aj triedy a učitelky každy rok a velmi dobre sa mi prisposobil v škole . Takže aj je to vyhoda ked dieta je zvyknute na zmeny . Deti ktore mali tie iste učitelky aj deti cele 3 roky tak si velmi zle zvykali v škole aj plakali niektore. No uvidim ako to bude ,vraj mi ho neprehodi.
Inak, maju s tymi novymi detmi a ucitelkami problem vase deti, alebo iba vy...??
Viem ze aj ja som do takej chodila, s bratom o 3r starsim, chodi aj moj synator a ani ma nenapadlo to nejak riesit prislo mi to celkom normalne :D
Ma 4.. ma naj kamosov aj starsich aj z ulice kadejako , nejaki odidu nejaki pridu, nemyslim ze s tym deti maju enormni problem.... neviem.
Podla mna je horsich 15 dni v 3-4 r ako 15 dni v 3-5/6 rokov...
predsa, decka su ako opicky, kde 10 deti trucuje neje hadzu sa o zem vsetky su nove... je to horsie ako ked pride par deti novych kdesi,
decka sa zoznamuju radi, vacsie deti su tzv vzorom ( hadam kde tu aj dobrym) a decka sa tadi hraju na velkacov!! 🙂)

@ivka5386 idem dneska za riaditelkou snad ho posunie k rovesnikom ma tam nejakych kamošov tak uvidim ako pochodime ,snad to nebude problem ved len presunie dieta z triedy do triedy.