icon

Ako prebieha morfologické sono u doktora Grochala v 20. týždni tehotenstva

Včera o 14:21

Ahoj, idem Dr. Grochalovi na morfologické sono v 20tt, robí len cez brucho alebo aj vaginálne? Koľko približne to trvalo?

martinka13
Včera o 14:34

Pokiaľ bolo všetko v poriadku len cez brucho. Ak sa mu niečo nezdalo, tak aj vaginálne. Cca 15-20 minút, záleží aj od toho, ako je bábätko otočené a či vie zmerať a pozrieť všetko, čo potrebuje.

anonym_303f7e
Včera o 14:48

Cennik mas na jeho stranke 120€robi tak ako treba aby to bolo poriadne vela zalezi od polohy dietata, ci staci len cez brucho alebo aj vaginalne

autor
Včera o 15:26
@anonym_303f7e

Cennik mas na jeho stranke 120€robi tak ako treba aby to bolo poriadne vela zalezi od polohy dietata, ci staci len cez brucho alebo aj vaginalne

@anonym_303f7e cenník neriešim, v tomto smere sa nedá pozerať na peniaze, ked ide o zdravie, ale moja dr. ma objednala aj k sebe a na hodinový termín, preto som chcela vedieť, že či aj u neho to je približne hodina alebo menej

autor
Včera o 15:27
@martinka13

Pokiaľ bolo všetko v poriadku len cez brucho. Ak sa mu niečo nezdalo, tak aj vaginálne. Cca 15-20 minút, záleží aj od toho, ako je bábätko otočené a či vie zmerať a pozrieť všetko, čo potrebuje.

@martinka13 to je dosť rýchlo na to, že sa majú merať aj dlžky kostí, či? ale teda, čím rýchlejšie, tým pre mňa lepšie zase

anonym_432021
Včera o 16:58

Ja som tam bola pred 6 rokmi 8 minút aj so zaplatením🙂

andrea_r016
Včera o 18:15
@anonym_autor

@anonym_303f7e cenník neriešim, v tomto smere sa nedá pozerať na peniaze, ked ide o zdravie, ale moja dr. ma objednala aj k sebe a na hodinový termín, preto som chcela vedieť, že či aj u neho to je približne hodina alebo menej

@anonym_autor no ja som bola u neho vyse hodiny a pol, lebo male sa nechcelo dat merať a tiez kym pomeral veci, čo bolo treba....cize radšej si vyhrad 2 hodiny, lebo posiela aj na chodbu sa poprechádzať, aby sa malé prebralo ...ja som bola 3x vonku kým sa male zobudilo 🙈😂

anonym_117474
Včera o 19:15

@anonym_autor ja som bola presne pred tromi rokmi u neho a trvalo to cca 10 min aj so zaplatením..Rýchlovka..mala ale spolupracovala..v čakárni bolo viac žien čo chodili opakovane dnu, lebo ich bábätka “nespolupracovala”