icon

Ako prebieha výber žlčníka v Univerzitnej nemocnici Martin?

1. máj 2026

Ahojte dávali ste si niekto vybrať v UNM žlčník? Ako to tam teraz prebieha?ďakujem za skúsenosti

sissy27
•
1. máj 2026

@anonym_autor myslim, ze na toto je prakticky rovnaky postup vsade - rano prijem, nalacno, nepit, pred samotnym zakrokom dostanes premedikaciu, mozno ti zabandazuju nohy, personal ta prevezie na operacku, anesteziolog ta uspi, chirurg ti vyberie zlcnik s najvacsou pravdepodobnostou laparoskopicky, prevezu ta na pooperacnu izbu, tam sa preberies, skontroluju ta, prevezu na tvoju izbu a potom podla stavu ides domov - na druhy den, o dva dni, to uz je individualne.
Ak potrebujes vediet ako presne prebieha operacia, tak na youtube su nejake videa.

anonym_cedec0
•
1. máj 2026

známa má kameň v žlčníku a jej povedali lekári že jedine operácia nakoľko má kameň pomerne veľký 1,5 cm. To je na laparoskopiu veľa. Takú dostala odpoveď. nemocnica ZA.

anonym_5d15c1
•
1. máj 2026
@sissy27

@anonym_autor myslim, ze na toto je prakticky rovnaky postup vsade - rano prijem, nalacno, nepit, pred samotnym zakrokom dostanes premedikaciu, mozno ti zabandazuju nohy, personal ta prevezie na operacku, anesteziolog ta uspi, chirurg ti vyberie zlcnik s najvacsou pravdepodobnostou laparoskopicky, prevezu ta na pooperacnu izbu, tam sa preberies, skontroluju ta, prevezu na tvoju izbu a potom podla stavu ides domov - na druhy den, o dva dni, to uz je individualne.
Ak potrebujes vediet ako presne prebieha operacia, tak na youtube su nejake videa.

@anonym_cedec0 coby to bolo vela. Zlcnik sa odstranuje cely.
@sissy27 mna prijimali den pred operaciou

domka222
•
1. máj 2026

Na príjem sa chodí väčšinou deň vopred. Pred operáciou klasicky premedikacia, bandáž nôh.

ljmmm
•
1. máj 2026

ja idem za dva tyzdne na jednodnovku do ziliny. rano pridem, poobede odvhadzam. stoji to 200€. len vravim, aby si vedela ze aj takato rychlejsia moznost existuje

autor
•
1. máj 2026
@ljmmm

ja idem za dva tyzdne na jednodnovku do ziliny. rano pridem, poobede odvhadzam. stoji to 200€. len vravim, aby si vedela ze aj takato rychlejsia moznost existuje

@ljmmm a do Žiliny kde presnejšie prosím?

ljmmm
•
1. máj 2026
@anonym_autor

@ljmmm a do Žiliny kde presnejšie prosím?

@anonym_autor Zilpo. Termin mi dali minuly tyzden, cize vobec som dlho necakala

lenulka80
•
2. máj 2026

Žienky prosím vás za ako dlho vám dali v UNM termín na operáciu žlčníka? Mne dali pred 2 mesiacmi termín len na predoperačné vyšetrenie teraz 5.5, že mi zavolajú o termín operácie a doteraz nič, moja dr. mi nechcela urobiť vyšetrenia pokiaľ nemám termín operácie, dakujem za každú odpoveď, skúsenosť

autor
•
3. máj 2026
@lenulka80

Žienky prosím vás za ako dlho vám dali v UNM termín na operáciu žlčníka? Mne dali pred 2 mesiacmi termín len na predoperačné vyšetrenie teraz 5.5, že mi zavolajú o termín operácie a doteraz nič, moja dr. mi nechcela urobiť vyšetrenia pokiaľ nemám termín operácie, dakujem za každú odpoveď, skúsenosť

@lenulka80 ja by som tam radšej zavolala

markomonika
•
3. máj 2026
@lenulka80

@lenulka80 mne povedali ze cakacka je 3-4 mesiace.ze 14 dni pred terminom mi zavolaju.