icon

Ako prebieha výber žlčníka v Univerzitnej nemocnici Martin?

1. máj 2026

Ahojte dávali ste si niekto vybrať v UNM žlčník? Ako to tam teraz prebieha?ďakujem za skúsenosti

sissy27
1. máj 2026

@anonym_autor myslim, ze na toto je prakticky rovnaky postup vsade - rano prijem, nalacno, nepit, pred samotnym zakrokom dostanes premedikaciu, mozno ti zabandazuju nohy, personal ta prevezie na operacku, anesteziolog ta uspi, chirurg ti vyberie zlcnik s najvacsou pravdepodobnostou laparoskopicky, prevezu ta na pooperacnu izbu, tam sa preberies, skontroluju ta, prevezu na tvoju izbu a potom podla stavu ides domov - na druhy den, o dva dni, to uz je individualne.
Ak potrebujes vediet ako presne prebieha operacia, tak na youtube su nejake videa.

anonym_cedec0
1. máj 2026

známa má kameň v žlčníku a jej povedali lekári že jedine operácia nakoľko má kameň pomerne veľký 1,5 cm. To je na laparoskopiu veľa. Takú dostala odpoveď. nemocnica ZA.

anonym_5d15c1
1. máj 2026
@sissy27

@anonym_autor myslim, ze na toto je prakticky rovnaky postup vsade - rano prijem, nalacno, nepit, pred samotnym zakrokom dostanes premedikaciu, mozno ti zabandazuju nohy, personal ta prevezie na operacku, anesteziolog ta uspi, chirurg ti vyberie zlcnik s najvacsou pravdepodobnostou laparoskopicky, prevezu ta na pooperacnu izbu, tam sa preberies, skontroluju ta, prevezu na tvoju izbu a potom podla stavu ides domov - na druhy den, o dva dni, to uz je individualne.
Ak potrebujes vediet ako presne prebieha operacia, tak na youtube su nejake videa.

@anonym_cedec0 coby to bolo vela. Zlcnik sa odstranuje cely.
@sissy27 mna prijimali den pred operaciou

domka222
1. máj 2026

Na príjem sa chodí väčšinou deň vopred. Pred operáciou klasicky premedikacia, bandáž nôh.

ljmmm
1. máj 2026

ja idem za dva tyzdne na jednodnovku do ziliny. rano pridem, poobede odvhadzam. stoji to 200€. len vravim, aby si vedela ze aj takato rychlejsia moznost existuje

autor
1. máj 2026
@ljmmm

ja idem za dva tyzdne na jednodnovku do ziliny. rano pridem, poobede odvhadzam. stoji to 200€. len vravim, aby si vedela ze aj takato rychlejsia moznost existuje

@ljmmm a do Žiliny kde presnejšie prosím?

ljmmm
1. máj 2026
@anonym_autor

@ljmmm a do Žiliny kde presnejšie prosím?

@anonym_autor Zilpo. Termin mi dali minuly tyzden, cize vobec som dlho necakala

lenulka80
2. máj 2026

Žienky prosím vás za ako dlho vám dali v UNM termín na operáciu žlčníka? Mne dali pred 2 mesiacmi termín len na predoperačné vyšetrenie teraz 5.5, že mi zavolajú o termín operácie a doteraz nič, moja dr. mi nechcela urobiť vyšetrenia pokiaľ nemám termín operácie, dakujem za každú odpoveď, skúsenosť

autor
3. máj 2026
@lenulka80

Žienky prosím vás za ako dlho vám dali v UNM termín na operáciu žlčníka? Mne dali pred 2 mesiacmi termín len na predoperačné vyšetrenie teraz 5.5, že mi zavolajú o termín operácie a doteraz nič, moja dr. mi nechcela urobiť vyšetrenia pokiaľ nemám termín operácie, dakujem za každú odpoveď, skúsenosť

@lenulka80 ja by som tam radšej zavolala

markomonika
3. máj 2026
@lenulka80

@lenulka80 mne povedali ze cakacka je 3-4 mesiace.ze 14 dni pred terminom mi zavolaju.