Chirurgické odstránenie zubu múdrosti zadarmo v Martine?
Ahojte dievčatá toto sú tí lekari ktorí odstraňujú chirurgicky zub mudrosti zadarmo ?

@domka222 ďakujem
Ja neodporucam UNM na toto
Ked mne trhali, nechcela som aby mi to robili studenti a oni to ajtak nerespektovali a este tam hrali divadlo ze ziaka predomnou nazyvali panom doktorom. Velmi ponizujuce a velmi neprofesionalne
@orini študenti zuby múdrosti na operačnej sále neodstranuju.
@vilaamalka907
@domka222
Nebola som na operacke, bolo to normalne v kresle ako u zubara
A este predtym sa ma pytali ci suhlasim s tym, aby mi to urobil student. ( Bola ich tam vtedy kopa..) takze asi tam kde to robili mne to robia studenti, kedze tam BOLI PRITOMNI
A ked som povedala ze nie, nastalo to, co som uz opisala
Ja len pisem vlastnu skusenost so zubarcinou v nemocnici, to je cele... nic viac tym nemienim. Keby som to chcela riesit, riesim to na mieste. Bola som v bolestiach a bola som rada, ze mi niekto pomoze a preto som bola ticho. Vec druha je, ze nebola respektovana moja vola a ze sa mi to nepacilo a nepacilo sa mi ani to, ze takto pedagog/lekar vedie buducu generaciu studentov. V principe. Nehovoriac o tom, ze bolo na tom studentovi tiez zjavne, ze mu to nebolo prijemne.
To je vsetko
Kto chce nech tam ide, kto nechce verit mojej skusenosti a pochybovat o nej, nech neveri a pochybuje, ma na to pravo 🤷♀️ ja nemam potrebu si vymyslat nejake fiktivne pribehy na koniku
To je vsetko co este k tomu poviem a viac uz asi netreba
@slovakboy v prvom rade,ak to bol naozaj študent, tak ako píše, pomohol jej. Sama píše, že sa na mieste neozvala,že jej to vadí a bolo jej to jedno. Mala si teda vyžiadať lekára,ktorý tam určite bol. V druhom rade,nebolo to na operačke, na čo sa pýtala autorka,ale len v ambulancii.
A pre vsetkych ostatnych, justifikacia takehoto konania by nemala byt akceptovatelna
Poucte sa a vyberajte rozumne 👍
Ahoj, odstraňujú to aj chirurgicky? A prosím aká je cena. Ďakujem
Dobrý deň, ako prosím prebieha extrakcia osmičiek na tomto pracovisku? Keď sa objednám na online termín, prvá návšteva je len vyšetrenie a potom objednajú na zákrok, alebo hneď trhajú? Dnes som tam volala do nemocnice na informácie a nevedeli mi odpovedať. Ďakujem
Dobrý deň, ako prosím prebieha extrakcia osmičiek na tomto pracovisku? Keď sa objednám na online termín, prvá návšteva je len vyšetrenie a potom objednajú na zákrok, alebo hneď trhajú? Dnes som tam volala do nemocnice na informácie a nevedeli mi odpovedať. Ďakujem
@anonym_7fbd17 Ahoj, áno musíš sa objednať cez online systém vyšetrenie.sk…prvá návšteva je konzultácia kde ti povedia či ich budú vyberať alebo nie.
@anonym_7fbd17 Ahoj, áno musíš sa objednať cez online systém vyšetrenie.sk…prvá návšteva je konzultácia kde ti povedia či ich budú vyberať alebo nie.
@luci159 a keď je isté, že sa budú vyberať? Posiela nás tam čeľustný ortopéd. Spôsobujú závažné zdravotné komplikácie, musia ísť určite von.
@luci159 a keď je isté, že sa budú vyberať? Posiela nás tam čeľustný ortopéd. Spôsobujú závažné zdravotné komplikácie, musia ísť určite von.
@zuzanaam odporúčam ak sa dá tak pán Ševec. Poslal mi môj stomatológ RTG snímku a na základe toho mi dal termín hneď na zákrok. Nebolo treba najskôr konzultáciu. A ceny má tiež v pohode za chirur. extrakciu.
@zuzanaam odporúčam ak sa dá tak pán Ševec. Poslal mi môj stomatológ RTG snímku a na základe toho mi dal termín hneď na zákrok. Nebolo treba najskôr konzultáciu. A ceny má tiež v pohode za chirur. extrakciu.
@anonym_autor nám zubárka odporučila zubnú chirurgiu v Martine, zákrok má preplatiť zdravotná poisťovňa.
@anonym_autor nám zubárka odporučila zubnú chirurgiu v Martine, zákrok má preplatiť zdravotná poisťovňa.
@anonym_7fbd17 aj mne. Ale za 40e som ho mala vonku o dosť skôr ako by mi ho vytiahli v MT. Len píšem. Kto chce rýchlejšie sa ich zbaviť tak ševec jednoznačne
@anonym_7fbd17 aj mne. Ale za 40e som ho mala vonku o dosť skôr ako by mi ho vytiahli v MT. Len píšem. Kto chce rýchlejšie sa ich zbaviť tak ševec jednoznačne
@anonym_autor my to potrebujeme mať urobené hlavne dobre. Ide o komplikovaný stav, zuby sú ešte neprerezané v kosti, zakliesnené do sedmičiek, ktoré sa nemôžu prerezať a bránia rastu celej čeľuste. Možno bude treba zákrok v celkovej anestézii...

Áno