Chystáte sa na vklad embrya v Reprofit v Martine?
Ahojte dievčatá s partnerom chodíme do Reprofitu v Martine, mali sme jeden vklad neúspešne, chystáme sa na vklad druhého embrya. Od doktora Sakala som dostala tabletky na stimul folikulov aby sa embryo transfer vydaril. Aké máte skúsenosti s úspešnosťou vkladov? Po neúspešnom vklade ste riešili odborné vyšetrenia? Plánujete prípadne druhé miminko cez Reprofit kliniku?
Ďakujem za Vaše skúsenosti a informácie..... 👶
@dena57 ahoj, vysetrenia si mala riešiť pred ivf...ale určite by som to riešila teraz pred vkladom, aby si si ušetrila embryo a zbytocne peniaze za vklad....ono úspešnosť záleží od viacero faktorov....ja som 1 ivf chodila do Žiliny...tam mi vyšiel 1 vklad a bol z toho MA a 4x nič...potom sme o rok islo do Reprofit Brno a tam to vyslo 1x ako ET a potom po 3 rokoch znova KET...a vdaka nim som 2nasobna mama
Druhé dieťa riešiť podla toho či ti ostanú embrya alebo bude treba nové ivf...u mna chvalabohu stačili 2 ivf 🙂
@dena57 ahoj, vysetrenia si mala riešiť pred ivf...ale určite by som to riešila teraz pred vkladom, aby si si ušetrila embryo a zbytocne peniaze za vklad....ono úspešnosť záleží od viacero faktorov....ja som 1 ivf chodila do Žiliny...tam mi vyšiel 1 vklad a bol z toho MA a 4x nič...potom sme o rok islo do Reprofit Brno a tam to vyslo 1x ako ET a potom po 3 rokoch znova KET...a vdaka nim som 2nasobna mama
Druhé dieťa riešiť podla toho či ti ostanú embrya alebo bude treba nové ivf...u mna chvalabohu stačili 2 ivf 🙂
@andrea_r016
Ahoj, ide o to že Reprofit Martin robí si svoj štandardný postup odbery krvi u partnerov, spermiogram, sono vyšetrenia, ja som mala vyšetrenie na priechodnosť vajíčkovodov a následne sa pustia do odberu vajíčok... Embryí k transferu.
Po neúspešnom transfere doktor odporučil ďalší transfer postup ci pôjdem alebo nie je na nás.... vyšetrenia keď si chceme robiť je na nás, ja som si sama vyhľadala kde sa dajú a aké sa robia.
Ty si si dávala vyšetriť hematologiu a reprodukčnu imunológiu??
@andrea_r016
Ahoj, ide o to že Reprofit Martin robí si svoj štandardný postup odbery krvi u partnerov, spermiogram, sono vyšetrenia, ja som mala vyšetrenie na priechodnosť vajíčkovodov a následne sa pustia do odberu vajíčok... Embryí k transferu.
Po neúspešnom transfere doktor odporučil ďalší transfer postup ci pôjdem alebo nie je na nás.... vyšetrenia keď si chceme robiť je na nás, ja som si sama vyhľadala kde sa dajú a aké sa robia.
Ty si si dávala vyšetriť hematologiu a reprodukčnu imunológiu??
@dena57 tie vysetrenia z krvi co robi centrum su ako z rýchlika a netreba sa na ne vobec spoliehať aj ked je vsetko ok, lebo nie su tak široké ako u odborníka a oni samozrejme ti nepovedia, ze su aj iné vysetrenia a ani ta tam nepošlu, lebo je to proti ich politike voči pacientovi, ale ano tieto hemato, reproimuno som si robila pred ivf a v ivf som dávala aj genetiku embryí, nech potom nemusim riešiť nifty/trisomy v tehotnosti....tie vysetrenia, kym vybehas trvá cca 3 mesiace a viac...podla termínu ako majú voľné, ale je dobré ich mat urobené, lebo tvoje telo moze odmietať embryo a taktiež môžu spôsobovať potrat....bez nich by som ani do ivf nesla a nieto do vkladu...a aj po 3 rokoch od porodu som znova riesila vysetrenia, lebo výsledky sa menia

@dena57 https://www.ceskatelevize.cz/porady/14810037650...