Detský zubár v Martine
Poraďte prosím, kto ešte berie nových pacientov. Dik
@alexandramb myslíš, že mi zoberie malého, keď nie som ja jej pacient?
@alexandramb ved teraz pozerám, že ona robí v Komárne? Ja mam v názve Martin.....🤦♀️
@rootham Krizalkovicova je aj v Priekope na Uzlovskej.
@bebemonika dik
@rootham to je otrasna zubarka a s dieťaťom by som tam vôbec nešla
@barbora9312 🤔
A kam teda s dieťaťom? Moja zubárka ho nechce zobrať, že má plno...🤷♀️
@barbora9312 ja som spokojná, tiež som zo začiatku chcela odísť,hlavne kvôli cenám, ale ostala som lebo som sa bála ze by to inde bolo horšie. Co sa týka kvality roboty pochvaľujem, za posledné 2 roky mi robila asi 5 zubov, takže mam odskúšané. Syn ma 3 roky a naposledy sa tam tešil, dr je milá k deťom aj sestrička. Nemám čo vytknúť. Drahý je asi každý zubár. Len niekto je drahý a na nič, táto dr aspoň v mojom prípade, mi to aspoň dobre spravila.
@alexandramb ak bude tvoj maly nespolupracujuci tak ho nazve sproste decko ako moju dceru, takže ďakujem my sme odišli, večne mali dovolenky lebo zubarka nerobila a za trhanie zubu 45€ to uz platim u sukromnika,mne dva roky nevedela spraviť mrtvy zub nechala mi tam dieru podotykam na prednom zube..za mna otras zubarka
@barbora9312 no prvýkrát a druhýkrát keď sme tam boli nespolupracoval a nenazvala ho tak, no teda aspoň nie predomnou. Tak neviem, nejdem sa ja nikoho zastávať, ja som len napísala našu skúsenosť, chodím tam ja, syn,manžel a mama moja a nemáme ani jeden zatiaľ zlu skúsenosť, mozno jej to len vyletelo, čo samozrejme nie je v poriadku. Sme len ľudia, tebe sa určite tiež stalo ze ti niečo vyklzlo, aj keď si možno nechcela.
@barbora9312 ja tiež neodporúčam pani zubarku, prístup ok, ale odbornosť a robota zla, pol roka mi robila zub, skončila som v nemocnici rovno trhať a ešte so správou v ruke, aby som si dala prerobiť vyplne korenov, co mi robila nakoľko mám pod nimi vačky a hrozí im tiez vytrhnutie a vedela by som Vam viac rozpravat, nikdy viac zobrala som od nej celú rodinu preč
@renkach no to aby som sa bála 🤣 ja som tehotna tak ani na röntgen nemôžem ísť, ale hneď keď sa bude dat, tak pôjdem lebo toľko zubov mi robila, to by ma urvalo keby boli všetky zle a toľko peňazí som tam nechala
@alexandramb hádam to nebude aj Vas prípad, ale mne co robila korenove výplne čistá katastrofa, zubar sa chytal za hlavu a vraj, že to nie je zubar, ale umelec, co mi robil zuby..a presne ako píšete kopec peňazí som tam nechala a nakoniec mi zub trhali a druhy zubar sukromnik mi kamerou musel prerábať korene na zuboch, tak si viete predstaviť koľko som za to zaplatila lenže, co som mala robiť bud zuby zachránit alebo vytrhnut

@rootham ja chodím ku Dr. Križalkovičovej a zobrala mi aj syna, keď mal 2 roky