Dobrý gastroenterológ v Martine
Ahojte poznáte dobrého gastroenterologa v Martine? Koho by ste mi odporučili?
Nechceš ísť do Žiliny? Objavila som MUDr. Mišutkovú, ozaj skvelá lekárka.
@majkabr balaz v seniu
@bykaterina a berie ešte pacientov?
@majkabr nápis im mail uvidis či momentálne berie. Alebo pozri ich webku či t niečo nemajú že neberú
@majkabr nápis im mail uvidis či momentálne berie. Alebo pozri ich webku či t niečo nemajú že neberú
@bykaterina Vďaka
@majkabr ja Ti odporúčam MUDr. Hyrdel. Ja som bola v decembri u Baláža a nebola som spokojná
@majkabr ja Ti odporúčam MUDr. Hyrdel. Ja som bola v decembri u Baláža a nebola som spokojná
@veronkaska A ako dlho sa čaká u Hyrdela?
@veronkaska prečo si nebola spokojná?
@veronkaska A ako dlho sa čaká u Hyrdela?
@majkabr tam som nebola, lebo som bola u Baláža
@veronkaska prečo si nebola spokojná?
@bykaterina no lebo, za prvé, to vyšetrenie mi nerobil ani MUDr. Baláž, zaplatila som 50€, vyšetrenie trvalo 5 minút a doktorka začala po vyšetrení písať do pc... vybavená som bola za 3 minúty, dala dva A4 a mám si naštudovať 🙈😬
@bykaterina no lebo, za prvé, to vyšetrenie mi nerobil ani MUDr. Baláž, zaplatila som 50€, vyšetrenie trvalo 5 minút a doktorka začala po vyšetrení písať do pc... vybavená som bola za 3 minúty, dala dva A4 a mám si naštudovať 🙈😬
@veronkaska tak ale aké vyšetrenie ti robili lebo tam nebola zena dr.

samozrejme že sú. Za rok som sa nedostala ani ku jednému. Neberú nových pacientov.