Gastroendoskopia v Martine. Ako prebieha u detí?
Ahojte maminky, absolvovali ste niektorá so svojím dieťatkom gastroendoskopiu v Martine ? Aký je priebeh, ako dlho ste tam boli a co si si zobrali ? Brali ste dieťatku aj pyzamko?
Ďakujem
Ahoj, máte nejaké informácie prípadne to máte už za sebou a podelíte sa o skúsenosť? Nás to čaká o 2 týždne a nedostali sme žiadne bližšie informácie
@m_isk_a dobrý deň , syn to ma už za sebou. Nastúpili sme ráno o 7 na oddelenie. Mali sme ísť na detské do budovy 8 myslím na 5te poschodie. Ale robili mu to v budove 14 , tam kde sme boli aj v ambulancii. Od rána brali deti postupne. Nášho zobrali okolo 9, trvalo to asi pol hodinky. Doniesli ho potom na izbu, že si ma pospať, ale nechcelo sa mu. Vypil čaj, zjedol niečo malé , čakali sme na papiere a kontrolu po tom vyšetrení, a okolo 14.00 nás pustili domov. 🙂muž bol s nim na oddelení, ja som s druhým teojrocnym čakala kadetade- obchody, námestie, auto, prechádzka. Dalo sa to vydržať. Synovi nebolo nič, hovoril, že ho trosku štípe v brušku. Ale inak všetko v poriadku zvládol aj skoro 2 hodinovú cestu domov.
Ďakujem krásne za zdielanie skusenosti 🙂
A neboli ste teda hospitalizovani? Nam hovoirla lekarka že to zvyknu robiť s 1dennou hospitalizaciou... A kedy ste robili anesteziologicke vyšetrenie? My stale nemame absolutne žiadne informacie, len od našej obvodnej gastro lekárky, že 30.6. mame isť...ale vôbec nič ďalšie...
Ďakujem krásne za zdielanie skusenosti 🙂
A neboli ste teda hospitalizovani? Nam hovoirla lekarka že to zvyknu robiť s 1dennou hospitalizaciou... A kedy ste robili anesteziologicke vyšetrenie? My stale nemame absolutne žiadne informacie, len od našej obvodnej gastro lekárky, že 30.6. mame isť...ale vôbec nič ďalšie...
@m_isk_a my sme najskôr boli ako keby na vstupnom vyšetrení, kde nás poslal pediater kvôli problémom. Na tej vstupnej prehliadke v Martine videli jeho výsledky krvi, moču, stolice a pani doktorka povedala, že z toho nevie určiť záver, že bude potrebná endoskopia. Dostali sme nejaké papiere , ktoré vypísal pediater, bola som so synom 3 dní predtým u pediatra na predoperačných odboroch krvi, a na ďalší deň na anesteziologickom u nás na hornej orave. A v deň gastroskopie sme mali byť na 7.00 v Martine. 🙂 aj s tými výsledkami. Píšem Vám súkromnú správu ešte.

Ahoj, máte nejaké informácie prípadne to máte už za sebou a podelíte sa o skúsenosť? Nás to čaká o 2 týždne a nedostali sme žiadne bližšie informácie