Hematológia v Martine: Kam sa podela doktorka Jedináková?
Pekný deň,
nakoľko ambulancia pani doktorky Jedinákovej (unilabs) na poliklinike skončila, hľadám novú. Viete poradiť niekoho rovnako kvalitného, ako bola ona? Resp. kam sa pani doktorka podela, robí v nejakej inej ambulancii, kde by som ju našla? Ďakujem pekne.
Vraj mala pacientov prebrať nemocnica 🤷♀️ tiež neviem,kde pôjdem keď budem potrebovať
@madeincssr áno, našlo mi zrejme len jej starú ambulanciu, kde bola asi ešte dávno, ešte pred unilabsom - tel. číslo tam už je odpojené.
Áno môj muž tam chodil a teraz chodí do unm
No takže som sa tam dovolala a povedali mi, že nie sú povinní preberať pacientov a že si mám clexane pýtať od obvodnej. Lenže v papieroch od Jedinakovej mám síce napísané, že v prípade tehotenstva okamžite clexane, ale nie je tam napísané, že to posúva aj na gynekologa a obvodného, takže oni mi to predpísať nemôžu, tak sa vyjadrili. To že potrebujem kontrolné odbery ich nezaujímalo. Takže to vyzerá ešte na beh na dlhé trate sa niekam dostať. Chvala Bohu mám v lekárni známu, ktorá mi injekcie dá "na dlh", že recept dodám neskôr.
Ja neviem vôbec, lebo ešte som tam nepotrebovala ísť na kontrolu. Inak to je teda bohovské.
No ja robím v unm áno dovolala len treba volať medzi 13-15

Skusala si ju vygooglit? Dat vyhladat retazec "MUDr. Jedináková"?