Hľadáme opatrovateľku pre syna v Martine
Ahojte žienky, hľadám pani, kľudne aj staršiu osobu, ktorá by bola ochotná nám postrážiť syna raz do týždňa na 3-4 hod, aby som si mohla v kľude upratať atď... keďže nemám rodičov tak nám ho nemá kto postrážiť. Hľadáme skôr niekoho kto by to robil s radosťou nie kvôli peniazom, ale samozrejme sa nebránime finančnej odmene. Sme z Martina. Pre bližšie info písať správu. Ďakujem
Finančná odmena je hádam samozrejmost 🤔
Radsej hľadaj niekoho kto ti poupratuje a ty budes zatial na plavárni so synom😅
mozno poobzerat sa po okoli, skusit susedov, nadviazat priatelsky vztah, ponuknut pomoc c nakupom a na oplatku ti postrazia dieta ....
pripadne v detskom centre? zoznamit sa s mamickami ...
Z radosťou nie kôli peniazom.A TY ak chodiš do práce chodiš s radosťou a zadarmo.FO sa nebranim.Všaka si je samozrejme ak zavolam niekoho k dieťaťu že mu zaplatím.Tak napíš že chceš to zadarmo.
@natali52 Ja len nerozumiem, prečo potrebuješ postrážiť dieťa, keď upratuješ?
Jezis zeny, co sa do nej hned navazate... Skusa tu tuto moznost a ked nenajde, nepostasti sa, tak skusi inak. Preco si radsej niekedy nezahryznete do jazyka. Nemusite rozumiet, preco potrebuje pomoc s dietatom, ked si chce upratat, nemusite sudit, ak este veri, ze by mohla najst niekoho, koho by taka moznost aj potesila. Ja inak osobne poznam 3 dochodkyne, ktore to naozaj robia len tak pre radost, lebo ich vnucata nenavstevuju. .. a nemyslim si, ze chcela najst niekoho, co to bude robit zadarmo, ale niekoho, kto to robi nie len pre peniaze.
Autorka už nemá účet na modrom konikovi.

Chapem, ze peniaze nie kazdy ma na rozdavanie, ale “ Hľadáme skôr niekoho kto by to robil s radosťou nie kvôli peniazom, ale samozrejme sa nebránime finančnej odmene.” ??!!!
Aj ten, kto to s radostou urobi si zasluzi zaplatit za svoj cas a energiu 🤦♀️