Kam na NT screening, keď je Martin a Trenčín plný?
Baby kam ísť na NT v 13tom týždni keď v Martine a Trenčíne je plno. Prosím o radu a ďakujem.
@petronela1985 ďakujem pekne, volala som už kadetade zaplatím si trisomy. Je to moje tretie tehotenstvo ale vždy som dostala termín asi teraz nemám šťastie 🤣
@petronela1985 ďakujem pekne, volala som už kadetade zaplatím si trisomy. Je to moje tretie tehotenstvo ale vždy som dostala termín asi teraz nemám šťastie 🤣
@ceresna17 to ma mrzí, ale neobávaj sa. Ja som bola aj na Nifty Pro testoch a potom Dr. Grochal mi sám vravel, že tie testy sú veľmi spoľahlivé. Tak prajem všetko dobré v tehotenstve ✊
@petronela1985 ďakujem 🙂
@petronela1985 skús v Žiline babjak. Lebo je rozdiel genetika z krvi a vývojové vady zo sona čo zistí dr
@bykaterina ja som bola u Dr. Grochala, aj na Nifty Pro, asi si chcela označiť
@ceresna17
@petronela1985 ano máš pravdu ju 🙂dik
@bykaterina v pohode 😊 a ty ako Katka? Evidujem ťa z IVF skupiny, pripravovala si sa na 30.ty vklad. Ešte chodíš do RF MT k Dr. Sakalovi?
@petronela1985 teraz mam pauzu 🙂 možno do jesene a možno navždy. Dnes na to nemám odpoveď veru. Hej veď mne cinklo potom že som zle označila a ty ako?
@bykaterina rozumiem, tebe to prajeme všetky zo skupiny úplne najviac. Ďakujem, dobre, zajtra začínam 23. TT, tiež som chodila k Dr. Sakalovi. Držím palce v rozhodovaní ✊
@petronela1985 paráda tak to uz si v tej kratsej polovičke ♥️ ďakujem no nebude to len na mne lebo mi dopadli zle výsledky z okultneho krvácania 🤦 takže uvidíme ako ďalej v septembri.
@bykaterina ďakujem, na morfologicky ultrazvuk sa určite objednám, len NT už nestíham preto tie trisomy.
Ak ti nevadí isť do Bratislavy, tam ti odporučam Gynaex na Záhradnickej 36, kde ti spravia všetky skríningy a aj kontrolu srdiečka ❤ pediatrickým kardiológom, fetálnu echokardiografiu
@katemiss90 ďakujem 🙂 už je to pasé, som v 32tyzdni 🙂

@ceresna17 v Martine si chcela ísť k Dr. Grochalovi? Ja som u neho bola na prvosemestrálnom aj druhosemestrálnom screeningu a teda na ten prvosemestrálny som sa už v 5. TT musela objednať, doktor je veľmi vyťažený. Ale nepíšeš lokalitu, kam si ochotná ísť. V Bratislave je tiež špičkový lekár napríklad MUDr. Holáň. V Hlohovci MUDr. Brešťanský, v Nitre MUDr. Brešťanská. Týchto certifikovaných lekárov až tak veľa nie je, tak preto majú dosť plno.