icon

Kam umiestniť školopovinné dieťa cez prázdniny?

emchuana
30. mar 2024

Dá sa niekde dať dieta školopovinné cez prázdniny? Respektíve v utorok? Martin?

katkaseiner
30. mar 2024

skus to trochu rozviest lebo tomu ani diva svina nerozumie - za mna napr tabor - ci uz denny alebo tyzdenny

emchuana
autor
30. mar 2024

@katkaseiner veď to áno ale napríklad tak trebars napríklad že teraz v utorok riešim tak zriedkavo neberú niektoré škôlky? Alebo tak?

zuzanaete
30. mar 2024

Napr. v BA som videla ponuku tabora presne na tento utorok. Ale uplne bezne to asi nebude. Do skolky mozno sukromnej, aj to pochybujem. Do statnej urcite nie.

kris_tin257
30. mar 2024

V BA fungujú štátne škôlky aj počas prázdnin, aj môj syn ide teraz v utorok do škôlky. Netuším ako to funguje v Martine 😕

e1i
30. mar 2024

@kris_tin257 u nas tiez pred kazdymi prazdninami zistuju zaujem v skolke.

pietra
30. mar 2024

@emchuana školopovinné myslíš školáka? Toho asi žiadna škôlka nezoberie. Existujú denné tábory, v BA sú aj na takéto krátke obdobie, v iných mestách neviem. Ale skôr by som hľadala nejakú opatrovateľku alebo skúsila mamu nejakého spolužiaka

vyrovnanaosoba
31. mar 2024

Opatrovateľka?

mogaa
31. mar 2024

ono je rozdiel škôlák a škôlkar....školáka ti žiadna škôlka nevezme a ešte na jeden deň.....veď o tom dieťati nič nevedia a v triede by bolo oveľa staršie ako škôlkari, čiže ani aktivity by mu nemali dať aké....zrejme kresliť alebo vystrihovať či lepiť by ho nebavilo s maličkými deťmi......riešením sú strarí rodičia, prípadne niekto z rodiny čo si vezme dovolenku alebo si zaplať opatrovateľku, nejakú mamičku, susedu čo je doma....

prasiatko30
31. mar 2024

Toto si treba zacat vybavovat s predstihom. V kazdom meste su centra volneho casu, akademie - jazykov/tanca/etc nejake sportove kluby co poriadaju aktivity na tieto dni. Ale treba si to zacat hladat aj mesiac/dva dopredu, nie teraz v nedelu, hladat tabor na utorok, ked pondelok je sviatok to je prakticky nemozne aby si nieco nasla

saxana000
31. mar 2024

Kinderkluby robia denne tabory

enusamt
31. mar 2024

Skolky cez prazdniny funguju,no trebalo nahlasit dopredu skrz obedy..
Takze skusit jedine na pol dna, ci nevezmu