icon

Kde nájdem dobrú rehabilitáciu v Martine?

simonka40
5. sep 2025

Dobry den, poprosim Vas poradte mi dobru rehabilitaciu v Martine budem po operacii kolena? Dakujem

didamt
5. sep 2025

ja som spokojná v Seniu v Neurorehabilitácie, chodím druhý x. príjemný kolektív, nikdy nemeškajú s termínom objednania, maximálna ústretovosť

simonka40
autor
5. sep 2025
@didamt

ja som spokojná v Seniu v Neurorehabilitácie, chodím druhý x. príjemný kolektív, nikdy nemeškajú s termínom objednania, maximálna ústretovosť

@didamt A necaka sa dlho na termin rehabilitacii prosim?

didamt
5. sep 2025
@simonka40

@didamt A necaka sa dlho na termin rehabilitacii prosim?

@simonka40 čaká zhruba 1,5 mesiaca, ale ak je to po operácii či uraze ( mala som teraz úraz ) objednali má do tyzdna

anonym_f972fc
17. okt 2025

Senium 4.poschodie, doktorka Porubcanska a 2 fyzio. Najlepsie rehabilitacie, lebo je tam aj cvicenie a masaze-makke techniky.

didamt
20. okt 2025
@anonym_f972fc

Senium 4.poschodie, doktorka Porubcanska a 2 fyzio. Najlepsie rehabilitacie, lebo je tam aj cvicenie a masaze-makke techniky.

@anonym_f972fc to je aj tam kde chodím ja....cvičenie, makke techniky, masáže, ja som tam dokonca zažila bankovanie....v rámci cvičenia 🙂

anonym_f972fc
20. okt 2025
@didamt

@anonym_f972fc to je aj tam kde chodím ja....cvičenie, makke techniky, masáže, ja som tam dokonca zažila bankovanie....v rámci cvičenia 🙂

@didamt neurorehabilitáciu sú predsa na poschodí od lekárne vpravo, Porubčanská ARE rehab. na 4.poschodí, tak si sa pomýlila v názve, ak chodíš tam, kde ja 😉

didamt
20. okt 2025
@anonym_f972fc

@didamt neurorehabilitáciu sú predsa na poschodí od lekárne vpravo, Porubčanská ARE rehab. na 4.poschodí, tak si sa pomýlila v názve, ak chodíš tam, kde ja 😉

@anonym_f972fc ja hovorím o Neurorehabilitácii za lekárnou hore schodami. Odpovedala som na príspevok, že lepšie je to na 4.poschodí, lebo je tam cvičenie, makké techniky...tak vravím že to isté je aj v Neurorehabilitácie