icon

Kde nájdem MUDr. Tibora Bielika v Martine?

hopsas
19. mar 2024

Ahojte, poradí niekto? Potrebujem konzultáciu a mám ísť k Mudr. Bielikovi, zajtra do Martina. Nikdy som tam nebola, tak sa len chcem opýtať - to je v nemocnici? je tam len jedna nemocnica? Alebo ich je viac? Chodíte tam niekto k nemu? Nemáte niekto info? Vďaka.

gejb
19. mar 2024

@hopsas Google hovorí ze ho nájdeš v univerzitnej nemocnici v Martine
https://www.e-vuc.sk/zsk/zdravotnictvo/ambulant...

bykaterina
20. mar 2024

@hopsas na gynde v nemocnici ho nájdeš budova 6.Lebo on má ambulanciu aj v banskej Bystrici.

niska7
26. mar 2024

@hopsas Dobry den, prosim treba si za tu konzultaciu zaplatit? Resp. ak si ho niekto vyberie za operatera - nemate info? Dakujem Vam... 🍀

hopsas
autor
26. mar 2024

@niska7 ja som za konzultáciu neplatila nič ale bola som taká vystresovaná že mi ani nenapadlo sa.pytat

niska7
26. mar 2024

@hopsas Tak to sme dve 🤭. Dakujem za odpoved.

hopsas
autor
26. mar 2024

@niska7 ty ideš tiež unho na operáciu? Alebo si bola len na konzultáciu?

niska7
26. mar 2024

@hopsas Kontaktovala som ho na konzultaciu ohladom operacie, a rovno ma naplanoval na zakrok v Martine. Chcela som sa opytat, ci sa da oficialne zazmluvnit, ako je to pri porodoch, aby som ho neurazila...

hopsas
autor
26. mar 2024

@niska7 tak to naozaj netuším...a kedy máš termín možno sa tam stretneme 🙂

niska7
27. mar 2024

@hopsas 10.4.

hopsas
autor
27. mar 2024

@niska7 veľa šťastia, ja až v júni.

niska7
27. mar 2024

@hopsas 💞

edina999
11. feb 2025

@niska7 ahoj chcem sa opýtať volala si Dr. Bielikovi alebo písala mail ohľadom konzultácie pripadne operácie s potrebnými dokumentmi alebo ako si postupovala
Ďakujem

niska7
12. feb 2025

@edina999 ahoj, pisala som mu mail, chvilku trvalo, ale odpisal a aj ma operoval. Uzasny clovek...

edina999
12. feb 2025

@niska7 a písala si mu na aký mail keď sa môžem opýtať 😉

niska7
13. feb 2025

Napisem Ti spravu.

anicka2211
13. feb 2025

@niska7 ahoj mala by som pár otázok na neho, môžem ti napísať? Ďakujem ;)

niska7
13. feb 2025

Ano

kludi
2. apr 2025

@niska7 prosím Ťa vieš mi poslať mail na Dr.Bielika? Ak správne čítam, už máš po operácii, a dopadlo to dobre? Mňa to asi čaká a mám strach, preto hľadám niekoho ozaj odborníka, odporúčaš ho? Ďakujem za reakciu.

tinuskaaa91
14. júl 2025

Ahojte žienky som tu nová , hľadám tiež pár informácií bola som už na konzultácii u MUDr.Bielika, po nej mi naplánoval lapku na 22.8 ale nenapísal či si mám urobiť predoperačné alebo kedy sa mám dostaviť a vôbec kam on ešte upresní informácie alebo ako ?

hopsas
autor
14. júl 2025
@tinuskaaa91

Ahojte žienky som tu nová , hľadám tiež pár informácií bola som už na konzultácii u MUDr.Bielika, po nej mi naplánoval lapku na 22.8 ale nenapísal či si mám urobiť predoperačné alebo kedy sa mám dostaviť a vôbec kam on ešte upresní informácie alebo ako ?

@tinuskaaa91 on to berie podľa mňa tak že vtedy ťa operuje a ostatné veci si pories sama. Ma veľa pacientov. Ale štandardne sa robí interné ak sa nemýlim najskôr dva týždne pred operáciou a anestéziologicke pár dní pred operáciou ale závisí od typu operácie. Ak si z Martina a okolia cinkni do nemocnice, ale ak si dobre amatam ja som sa tam naa anesteziologicke objednávala online a na interné ma poslal môj všeobecný lekár.na tvojom mieste sa objednám na interné tak okolo 15.8 a na anestéziologicke tak okolo 20.8

tinuskaaa91
15. júl 2025
@hopsas

@tinuskaaa91 on to berie podľa mňa tak že vtedy ťa operuje a ostatné veci si pories sama. Ma veľa pacientov. Ale štandardne sa robí interné ak sa nemýlim najskôr dva týždne pred operáciou a anestéziologicke pár dní pred operáciou ale závisí od typu operácie. Ak si z Martina a okolia cinkni do nemocnice, ale ak si dobre amatam ja som sa tam naa anesteziologicke objednávala online a na interné ma poslal môj všeobecný lekár.na tvojom mieste sa objednám na interné tak okolo 15.8 a na anestéziologicke tak okolo 20.8

@hopsas ja som z Bratislavy až, interné vie urobiť moj obvodný lekár a anestez.mi povedala obvodná že už v nemocnici keď pôjdem na príjem urobia oni tak neviem teraz

neluska21
19. nov 2025
@tinuskaaa91

@hopsas ja som z Bratislavy až, interné vie urobiť moj obvodný lekár a anestez.mi povedala obvodná že už v nemocnici keď pôjdem na príjem urobia oni tak neviem teraz

@tinuskaaa91 ahoj mozem sa opytat urobili ti nakoniec to anesteziologicke tam priamo v nemocnici? tiez ma caka operacia coskoro