icon

Kde nájsť hotel pre psov pri Martine?

13. aug 2026

Ahojte poraďte mi prosím hotel pre psov kde je ľudský prístup bez fyzických trestov a dá sa na nich spoľahnúť. (Martin a okolie tak Max do 30-40km )Ďakujem

grace55
13. aug 2026

@anonym_autor Saurus Zilina

marci9
13. aug 2026

Nikdy v živote by som nedala psa do hotela, ani strážiť cudzej osobe. Boli medializované prípady zo psích hotelov na Slovensku, keď napr. nechali buldoga v rozpálenom koterci pražiť sa na slnku a psík skolaboval a zomrel. Alebo keď veľké psy majiteľa hotela zabili malého špica, ktorý tam bol ubytovaný a ten klamal jeho majiteľom, že psík sa stratil.

autor
13. aug 2026
@marci9

Nikdy v živote by som nedala psa do hotela, ani strážiť cudzej osobe. Boli medializované prípady zo psích hotelov na Slovensku, keď napr. nechali buldoga v rozpálenom koterci pražiť sa na slnku a psík skolaboval a zomrel. Alebo keď veľké psy majiteľa hotela zabili malého špica, ktorý tam bol ubytovaný a ten klamal jeho majiteľom, že psík sa stratil.

@marci9 žiaľ nie každý má možnosť aby mu rodinný príslušník/kamarát postrážil psíka ..a keď človek chce zobrať dieťa na dovolenku nemá iné východisko ..preto by som ho nedala len tak do hocijakého hotela

grace55
13. aug 2026
@anonym_autor

@marci9 žiaľ nie každý má možnosť aby mu rodinný príslušník/kamarát postrážil psíka ..a keď človek chce zobrať dieťa na dovolenku nemá iné východisko ..preto by som ho nedala len tak do hocijakého hotela

@anonym_autor v tom Sauruse sme mali oboch nasich psov niekolkokrat a vzdy to bolo velmi dobre. Majitelia psami ziju, rozumeju im a naozaj nebol nikdy problem.

marci9
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor No veď zober na dovolenku dieťa aj psa. Kde je problém? Ja by som si takú dovolenku ani nevedela užiť, keby mi bolo celý čas smutno za našimi psami.

zuzacka16
14. aug 2026

nie je to síce pri Martine, ale pri Považskej Bystrici, ak chceš dám ti tip 😉

autor
14. aug 2026
@zuzacka16

nie je to síce pri Martine, ale pri Považskej Bystrici, ak chceš dám ti tip 😉

@zuzacka16 kľudne aj tam 😊

autor
14. aug 2026
@grace55

@anonym_autor v tom Sauruse sme mali oboch nasich psov niekolkokrat a vzdy to bolo velmi dobre. Majitelia psami ziju, rozumeju im a naozaj nebol nikdy problem.

@grace55 áno? Super ďakujeeem♥️