Koľko stojí sono prsníkov v Martine?
Neviete koľko sa platí sono prsnikov v Martine?
@anonym_autor ja som bola tento týždeň a platila som 10€
@t1nusa a kde ste boli proism vás ?
@anonym_autor Záleží aj od toho, či je to v rámci preventivky, alebo tam gynekológ napíše nejakú diagnózu. Kolegyňa mala na vym. lístku napísanú dysplaziu ( čo bolo samozrejme reálne v jej prípade) a platila len manipulačný poplatok 10 € (min. týždeň).
@anonym_autor centrum prevencie rakoviny, treba mať výmenný lístok od lekára (mňa poslala gyn na kontrolné sono skrz cysty)
@t1nusa mám len mám 30 ale mamina mala rakovinu a nechceli má zobrať kvôli zmene zákonu tak som chcela vedieť koľko sa platí. Ďakujem 🫶
@anonym_autor - bez vymenneho listka 50 eur /Senium/
@maryetta viem o tom, ale nič to nemení na tom, že chcem mať svoje zdravie pod kontrolou… žiaľ poslednú dobu mám pocit, že ide vláda proti nám ľudom vo viacerých ohľadoch…
@t1nusa veru. Veď aj to som hovorila dr, že vsade prevencia. Prevencia. A zrazu toto?
A vraj este chcu aj "obmedzit" aj vysetrenia steru z krcka. Najviac rakoviny prsnika a krcka maternice a....
@anonym_autor zavolaj si taká ale nových pacientov v Martine nebrali v centre prevencie rakoviny a stojí to teraz 10 eú, ale musíš mať na to dôvod. Ak ti nedá dr správnu diagnózu všade budeš platiť ako samoplatca

@anonym_autor ja som bola tento týždeň a platila som 10€