icon

Koľko stojí sono prsníkov v Martine?

30. nov 2025

Neviete koľko sa platí sono prsnikov v Martine?

t1nusa
30. nov 2025

@anonym_autor ja som bola tento týždeň a platila som 10€

autor
30. nov 2025
@t1nusa

@anonym_autor ja som bola tento týždeň a platila som 10€

@t1nusa a kde ste boli proism vás ?

caramellka
30. nov 2025

@anonym_autor Záleží aj od toho, či je to v rámci preventivky, alebo tam gynekológ napíše nejakú diagnózu. Kolegyňa mala na vym. lístku napísanú dysplaziu ( čo bolo samozrejme reálne v jej prípade) a platila len manipulačný poplatok 10 € (min. týždeň).

t1nusa
30. nov 2025
@anonym_autor

@t1nusa a kde ste boli proism vás ?

@anonym_autor centrum prevencie rakoviny, treba mať výmenný lístok od lekára (mňa poslala gyn na kontrolné sono skrz cysty)

autor
30. nov 2025
@t1nusa

@anonym_autor centrum prevencie rakoviny, treba mať výmenný lístok od lekára (mňa poslala gyn na kontrolné sono skrz cysty)

@t1nusa mám len mám 30 ale mamina mala rakovinu a nechceli má zobrať kvôli zmene zákonu tak som chcela vedieť koľko sa platí. Ďakujem 🫶

pecatica
1. dec 2025

@anonym_autor - bez vymenneho listka 50 eur /Senium/

maryetta
1. dec 2025
@t1nusa

@t1nusa hmmm tiez mam cysty a dr ze to nie je dovod na dalsie sono vysetrenie.

nikha2809
1. dec 2025
@anonym_autor

@t1nusa mám len mám 30 ale mamina mala rakovinu a nechceli má zobrať kvôli zmene zákonu tak som chcela vedieť koľko sa platí. Ďakujem 🫶

@anonym_autor 25 eur ale v Žiari nad Hronom, bez výmenného listka

t1nusa
1. dec 2025
@maryetta

@t1nusa hmmm tiez mam cysty a dr ze to nie je dovod na dalsie sono vysetrenie.

@maryetta ja som sledovaná uz tretí rok, v podstate od porodu, keby ma neposlala vyžiadam si kontrolu sama a trvám na tom

maryetta
2. dec 2025
@t1nusa

@maryetta ja som sledovaná uz tretí rok, v podstate od porodu, keby ma neposlala vyžiadam si kontrolu sama a trvám na tom

@t1nusa hmmm ja vlastne tiez 3 roky. A teraz ze podla toho noveho ze uz nie-netreba 🙈

t1nusa
2. dec 2025
@maryetta

@t1nusa hmmm ja vlastne tiez 3 roky. A teraz ze podla toho noveho ze uz nie-netreba 🙈

@maryetta viem o tom, ale nič to nemení na tom, že chcem mať svoje zdravie pod kontrolou… žiaľ poslednú dobu mám pocit, že ide vláda proti nám ľudom vo viacerých ohľadoch…

maryetta
2. dec 2025
@t1nusa

@maryetta viem o tom, ale nič to nemení na tom, že chcem mať svoje zdravie pod kontrolou… žiaľ poslednú dobu mám pocit, že ide vláda proti nám ľudom vo viacerých ohľadoch…

@t1nusa veru. Veď aj to som hovorila dr, že vsade prevencia. Prevencia. A zrazu toto?
A vraj este chcu aj "obmedzit" aj vysetrenia steru z krcka. Najviac rakoviny prsnika a krcka maternice a....

bykaterina
3. dec 2025

@anonym_autor zavolaj si taká ale nových pacientov v Martine nebrali v centre prevencie rakoviny a stojí to teraz 10 eú, ale musíš mať na to dôvod. Ak ti nedá dr správnu diagnózu všade budeš platiť ako samoplatca