icon

Kto daruje šteniatko?

mirka_8
23. mar 2021
sjuzi
23. mar 2021

Prosím, pozrite si FB skupiny o adoptovaní šteniatok, napíšte z akého ste mesta/okresu a určite sa niečo nájde. Stále je všade veľa nájdených a nechcených zvierat. Napr. tu sa môžete popozerať: https://www.facebook.com/groups/232394080178985

danka808
23. mar 2021

@mirka_8 na FB je aj skupina darujem stetiatka 🙂 vyskusaj tam 🙂 ale utulky

mirka_8
autor
23. mar 2021

@sjuzi my chceme z martiba lebo z okresu do okresu

mirka_8
autor
23. mar 2021

@sjuzi my chceme z Martina lebo z okresu do okresu

sirka9
23. mar 2021

@mirka_8 aké šteniatko? prečo zrovna také? čo s ním? čo mu viete ponúknuť?

sjuzi
23. mar 2021

@mirka_8 ja som to myslela, že napíšete priamo v tých skupinách na FB, či niekto nemá napr. u vás v okolí Martina šteniatka na darovanie...

pokojvdusi9
23. mar 2021

Treba pozriet aj stranku,,Nekupuj adoptuj,,tam si zadas parametre,kraj

karpina
23. mar 2021

Dajte velky pozor komu darujete šteniatko. Môže sa jednať o surové zneužívanie, napriklad, hadžu šteňatá, alebo mačky na cvičenie bojovych psov a iné nechutnosti. Na to sa super hodia zvieratká, ktoré sú zadarmo. Overte si človeka, ktorému zveríte živého tvora, chcite adresu a možné stretnutie v budúcnosti so zvieratkom, ktore darujete.

littlebubble
23. mar 2021

Veď si ho kúp aj s papierom.Na týranie je najlepší pes zadarmo.Alebo z útulku nech vedia kto ste.

mirka_8
autor
23. mar 2021

@littlebubble prosim vas vy co tu rozoberate my mame od malicka psov bradac sa dozil 18 rokov

littlebubble
23. mar 2021

@mirka_8 Pretože nemám vešteckú guľu 🤷 a psov zadarmo chcú väčšinou nezodpovední ľudia alebo zodpovední od nezodpovedných.Tak pardón.

sfialka
23. mar 2021

@mirka_8 no myslim,ze aj na buduce sa niekto po Vasej skusenosti opyta,ci niekto daruje steniatko. Mam pocit,ze vsetky hned vedia o co Vam ide a to ste sa iba normalne opytala. Fakt uz chore spravanie niektorych

karpina
23. mar 2021

@sfialka Utulky sú preplnené, je to legálna cesta. Práve neregistrované presuny zvierat využívajú ludia s bočnými úmyslami. By si sa čudovala, čoho sú ludia schopní. Ty choré správanie.

sfialka
23. mar 2021

@karpina ak si niekto mysli,ze teraz utulok bude prevazat steniatka cez celu republiku, tak to treba skusit. Čitam,že mate aktualne skusenosti.Ja mam a teda nebude. No ano toto vase spravanie je chore. A po druhe,ak si niekto kupi steniatko s PP,tak to je uz istota,ze ho nebude tyrat

karpina
23. mar 2021

@sfialka Prečo by mal útulok prevážať šteniatka cez celú republiku, každý si môže prísť vybrať. Skoro každe mesto má utulok. Ked niekto pýta šteňa zadarmo, tak je jasné, že za papierové peniaze nedá, a tak to bude pravdepodobne aj s očkovaním a dalšími poplatkami za zviera. Krmené bude zrejme len zvyškami z kuchyne. Zamysli sa nad svojim správaním, kým si dovolíš kritizovať iných.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
karpina
23. mar 2021

@beata_k Ak si venovala pozornosť všetkým príspevkom, tak ti iste neuniklo, že som sa snažila upozorniť, aby si ludia, ktorí by chceli darovať, overili, komu darujú. Kedže sa dejú veci nekalé, v tejto sfere.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
karpina
23. mar 2021

@beata_k Som rada, že si pochopila aj ty, na čo som chcela upozorniť a že nikoho som nechcela osočiť. Zaujimavé, že ťa nezaujalo vyhlasenie o "chorom správaní". Ale to je jedno, vždy sa najde nejaká nechápavá otrava. Prajem príjemný večer

beata_k
Odpoveď bola odstránená
sfialka
24. mar 2021

@karpina ja sa mam zamysliet? No ako vidim,iny nazor a hrozne nieco. Ake zvysky,kedysi neboli granule a psy hladovali?Myslim, ze mame iny nazor na vec. Hned ako niekto poziada o steniatko , hned vyskakuju nazory ako Vas boze, kde sme sa to dostali

karpina
24. mar 2021

@sfialka To ty označuješ iné názory za choré správanie. Ty útočíš na iné názory urážkami. Vôbec sa nejdem s tebou dohadovať, ani ťahať za prsty, nemám na to ani čas, ani chuť. Už som sa vyjadrila dostatočne zretelne k tejto téme.