icon

Ktoré služby v Martine chýbajú občanom?

nikolka1498
9. feb 2025

Dobrý deň, milí Martinčania,

Chcela by som sa s vami podeliť o pár otázok týkajúcich sa služieb, ktoré máme k dispozícii, a zistiť, čo by ste v našom meste ešte uvítali alebo zlepšili.

Ktoré služby vám v Martine chýbajú?

Máte nejaké návrhy na nové služby alebo zlepšenia existujúcich, ktoré by vám uľahčili/ spríjemnili každodenný život? Či už ide o nové miesta na oddych, rozšírenie zdravotnej starostlivosti, alebo iné oblasti, kde cítite potrebu zmeny alebo Vám tu proste niečo chýba.

Za odpovede vopred ďakujem. 🙂

deti95060810
9. feb 2025

chýbajúce služby.... všetko ohľadom detí, detský stacionár, mš pre postihnuté deti, denný stacionár pre starých občanov - či už postihnutých alebo len starých, denný stacionár pre dospelých ale postihnutých občanov, .... opatrovanie detí kým sú matky v práci , popr. sú deti choré.
ak máš na mysli rôzne obchodíky s oblečením, jedlom , kvetmi... tak toho je v MT až až. s tým jednoducho neprerazíš....
a ak by si mohla tak ešte parkovanie za normálnejšiu sumu... 😉

vveron1ka
9. feb 2025

@nikolka1498 ja by som bola za lepsie kupalisko. Ak sa to rata.

dadulkaf
9. feb 2025

Aquapark, lanovka na hole, veľa chodníkov je rozbitých, lebo pozornosť sa sústreďuje na cyklochodníky.

leushka1574
9. feb 2025

Opatrovanie prechladnutých detičiek - to každá pracujúca matka potrebuje.

tasha12
10. feb 2025

Plaváreň, kúpalisko, športoviská

zvedavamt
21. máj 2025

Kiežby vydržalo aspoň to, čo je. Človek ide po mesiaci do mesta a zas niečo ubudlo,alebo sa prestahovalo.
A po 17h je v meste okrem "krčiem všetko zavreté.